2.10.11

MISA şi magia


În articolul de pe pagina oficială a MISA yogaesoteric.net în cadrul fotoreportajului despre evenimentul anului conferinţa de deschidere în Bucureşti se afrimă următorul lucru:
După filmul de prezentare a Şcolii de Yoga MISA, participanţii au putut urmări, în premieră, un material video senzaţional, în care profesorul de yoga Gregorian Bivolaru demonstrează capacitatea paranormală de amplificare a câmpului magnetic propriu, astfel încât acesta să permită mişcarea acului unei busole marine de mari  dimensiuni care a fost în prealabil ecranată pentru a nu fi perturbată de energiile magnetice.
Eu am aceasta iniţiere deja, de la marele maestru în trucaj James Randi
Şi nu numai. Această iniţiere am primit-o gratis şi cu libertatea de a iniţia pe toţi doritorii. Deci vă dau şi vouă marele secret iniţiatic. Desigur sunteţi liberi şi voi să daţi mai departe iniţierea. La oricine. Nu e nevoie de nici un jurământ pe sănăte şi evoluţie spirituală sau de ascultat de ore de tâmpenii şi poveşti erotice, ci numai de 3 minute şi 49 de secunde din viaţa voastră.

Dar nu numai atât. Acesta este o iniţiere atât de specială încât atât timp cât dai prin intermediul acestui video, 


cel iniţiat va primi iniţierea direct de la maestrul nostru drag Randi, aşa cum îl numim noi, discipolii săi, spre deosebire de MISA unde iniţieriile sunt primite prin intermediul a zeci de persoane numite instuctori sau lectori sau ştiu eu ce. 

Succes*. 

Ce să mai zic de faptul, sau aspectul iniţiatico-spiritual-esoteric că Gregorian Bivolaru foloseşte trucuri pentru a demonstra puteriile sale paranormale? 
Putem să luam acesta ca o admitere a faptului că este un şarlatan? Până la urma urmei demonstraţia a avut loc în cadrul conferinţei de deschidere oficială din Bucureşti (centrul macrocosmosului) şi afirmaţia este scrisă purpuriu pe alb pe pagina oficială MISA. Presupun că a fost pe bune, data nu era 1 aprilie şi articolul nu e pe secţia de umor. 
Deci cum e dragi misani? Recunoaşteţi după 23 (sau câţi) ani că sunteţi nişte şarlatani? Era şi timpul. 

Sau totmai asta a vrut să demonstreze şefu Magnus: că el nu e nimic decât un şarlatan bătrân şi în urmă cu trucurile în vogă? Şi mai tare. Încă un motiv pentru care să te ţii departe de MISA: Nu numai că nu se face yoga şi se afrimă lucruri tâmpite în stânga şi în dreapta, pe deasupra sunt şi în urmă cu ce e la modă în cercurile newage. 

Cred că faza asta merită un loc pe aria MISA - arta de a da cu stângul în dreptul


(*notă pentru yoghini sau persoane spirituale fără simţ de umor: Povestea de mai sus este o glumă şi o parodie a modul de a gândii care pune semnul egalităţii între un truc evident şi puteri paranomale, care la urmă este folosit pentru a justifica abuzul fizic şi mental care are loc în secta numită MISA. Video-ul însă nu este o gluma. Uitaţi-vă la el. Găsiţi acolo instrucţiile detaliate la cum să faceţi voi înşivă fără pic de putere paranormală aceaşi performanţă ca un maestru iluminat cu peste 40.000 de discipoli în întreaga lume. Şi nu trebuie să aveţi frică că persecuţia de către francmasoneria mondială nu este inclusă în pachet. Iniţierea în paranoia de acest nivel puteţi primi numai la MISA)

No comments:

Post a Comment