17.10.11

MISA şi ideiile legate de sexualitate


Bravo MISA aţi atins cote înalte în spiritualitate a fii cât mai josnic. 
Ultimul articol pe pagina oficială a şcolii de spiritualitate ură numită MISA publică următorul articol: Propagandă homosexuală în manualele de biologie studiate de liceenii francezi

Tema este deja veche, şi e încă plină de ipocrizie în cadrul MISA, dar acum teologii avansaţi din MISA au ajuns la nivelul spiritual la care deja pot să se pronunţe poziţia bine deloc documentată în biologie şi genetică, respectiv sociologie şi antropologie, în frunte cu dna inginer în spiritualitate cu numele spiritual Maria Nicola (care merge sub numele de Monica Dascălu printre larvarii nespirituali şi lucrează la o universitate în România) şi desigur anti-cunoaştere şi anti-toleranţă faţă de ce nu este exact aşa cum este aprobat de cel mai mare maestru vreodată în univers: Gregorian "Magnus Aurolssson" Bivolaru. 
Desigur, toată lumea trebuie, trebuie vă zic să fie deschis la idei precum contienţa sexuala (R) @ MISA şi urinoterapia şi jocurile spirituale cu urina în timpul actului sexual cu trasnfigurare şi vizualizarea cât mai clară a chipului lui Gregorian Bivoalru de către ambii parteneri, dar o relaţie sexuală şi/sau romantică cu consimţământ între doi adulţi este rea, rea super rea

Măcar au fost suficient de cinstiţi de data aceasta să dea singurul lor motiv real pentru acestă poziţie: scrie în biblie şi cu asta basta. 

Pentru că în MISA se învaţă că biblia este o carte super şi că e super spiritual să fii un idiot care crede că poţi să te duci duminică la slujbă şi la popă dar luni seara la cursul de yoga unde faci meditaţii cu Shiva şi marţi la grup de shakti unde faci parte dintr-un ritual de adorarea a lui Tripura Sundari şi în carul căreia tu o reprezinţi pe puterea cosmică şi ceilalţi te adoră la propriu şi miercuri poate bagi şi o întâlnire cu iubitul susţinută de Grieg unde îl transfigurezi pe el în Shiva şi îl adori aşa cum se cuvine într-o realţie tantrică şi tot te crezi super creştin. Da, pentru că potrivit şcolii de spiritualitate MISA asta e perfect de acord cu dogmele creştine, în special cele ortodoxe, (indiferent ce zic oficialii bisericii respective, ce contează e ce spune Grieg), dar să fii diferit de cutia definită de guru e un păcat inimaginabil şi trebuie susţinut cu biblia. 

Toate acestea deşi misanii în nici un alt caz nu respectă biblia. Nu respectă cartea care este folosită pe post de unealtă teatrică în cadrul juramintelor unele mai spiritual decât altele gen donaţia baniilor câştigaţi în baruri în Japonia până la jurăminte pentru păstrarea secretului numelor anumitro plante special care sunt superioare unui vaccin împotriva gripei doar pentru că aşa a zis Grieg sau pentru păstrarea secretului existenţei unui grup spiritual care lucrează în mod paranormal în favoarea unui candidat politic sau pentru ieşirea din viaţa politică a altui peronaj politic ş.a.m.d. 
Legiile din biblie nu sunt respectate nici ele. Spiritul bibilei şi mia puţin. Nimic din biblie nu este respectat la modul la care este este respectat de oricare creştin de rând. 

Biblia în toate celelalte cazuri este considerată doar o altă carte spirituală. Adică la aceaşi nivel precum Bhagavad Gita, sau scrieriile lui vreun swami din India despre lumiile astrale sau ceva de acest gen. Ideiile creştine sunt egale cu ideiile hinduse şi de orice altă religie. Şi sleecţionate ca atare adică după gust. 
Numai în astfel de cazuri este biblia, mai precis un anume citat din ea, prezentată ca autoritate absolută şi acest poveste cu tâlc este prezentat ca singura care trebuie urmărită de cursanţii MISA sau în limbaj misan: de către yoghini. Potrivit poziţie oficiale MISA acesta este poziţia spirituală potrivită faţă de această temă. Şi acesta trebuie respectat perfect, dar ideea de a avea un singur zeu este opţional. 

Cum vă pare vouă dragi cititori acest mod de abordare? Cinsit? Spiritual? Yoghin? Omenesc? 

Nu că a-şi susţine ideea de a fi un fundamentlist. Problema e că în MISA cursanţii sunt învăţaţi să ia din toate ideiile trăsnite cu care se întâlnesc numai ce le place lor. Aici desigur intră toate ideiile porinind de la idei buddhiste şi taoiste până la idei din creştinism, ştiinţa curentă şi teorii ale conspiraţiei şi OZN-uri. 
În MISA nu este făcută nici o diferneţiere între ideea de Isus ca mântuitor aşa cum este prezentat în religia ortodoxă şi ideea că Xulescu a primit un mesaj pur spiritual şi foarte specială de la nişte fiinţe de pe o altă planetă şi care fac parte dintr-o federaţie galactică (aici nu mă refer la faptul că misanii ar fi fani Star Trek) şi la care cursanţii MISA trebuie să răspundă cu un DA ferm în timp ce se ţin de mână şi stau într-o anumită formă geometrică pentru a salva omenirea. 

Adevărul şi faptele nu contează în nici un caz. Contează doar ce le place lor, ce le face să se simtă mai bine, mai spiritual, eventual ce zice Grieg etc (da etc şi aici nu mă refer la etc în sensul tâmpit dată acestui cuvânt de un cadru didactic universitar care nu este capabilă să recunoască funcţia acestui cuvânt într-o propoziţie menită pentru un manual de clasa a 9-a, că aşa-i în spiritualitate: cineva cu studii superioare nu poate să aducă alt argument împotriva unui grup pe care doreşte să-l urască (sau mai bine zis împotriva căriea a fost instruită să scrie), alta decât controrsionarea sensului cuvintelor simple precum etc şi citate din biblie). 

Şi la urma urmei să vedem exact cu ce ideea frumoasă şi superb creştină pe care o aduce autorul, profesor de universitate Monica "Maria Nicola" Dascălu împotriva homosexualităţii: 
Vai nu e alta decât ideea tare populară din biblie potrivit căreia e incredibil de rău să ai dorinţe homosexuale dar e perfect divin şi perfect în concordanţă cu voinţa divină să ai înclinaţii către sadism şi viol. 

Unde? Păi aici în citatul dat în întregime (deci să înţelegem că acesta este perfect de acord cu poziţia oficială MISA, exprimată în scris, pe pagina oficială a MISA?): 
Lot a ieșit atunci afară la ei la uşa casei şi a închis uşa după el,
7. Iar apoi le-a zis: «Fraţilor, vă rog să nu faceţi o asemenea răutate.8. Iată că, după cum ştiţi, am două fiice, care nu au fost niciodată atinse de bărbat; am să vi le aduc chiar acum afară şi puteţi să le faceţi ce o să vă placă. Vă rog numai să nu faceţi nimic acestor Oameni, fiindcă ei sunt oaspeţii mei şi au venit sub umbra acoperişului casei mele!»

Super eh? Deci e rău să faci sex cu îngerii respectivi (cu care a-şi fi da acord dacă şi în acel caz ar fi fost vorba de viol) dar să-ţi oferi propriile fiice în locul a nişte străini care sunt în casa ta în acel moment denotă un simţ al binelui şi al moralităţii atât de macabă încât nu pot decât să mă tremur. 

Deci cum să înţelegem asta dragi autori al poziţiei oficiale MISA că cumva vreţi să spuneţi că acesta reflectă viziunea voastră asupra femeiilor? 
Cam aşa vedeţi voi până în ziua de azi femeiile? 
Aşa vedeţi voi eternul feminin? 
Exact ca nişte barbari din epoca de piatră când femeiile au fost considerate nişte bovine şi proprietatea tatălui sau a soţului care puteau să fie oferite pentru viol în locul unor oaspeţi de gen masculin? 

Sunteţi siguri că în poziţia voastră de şcoală spirituală şi în conexiune perfectă şi permanentă cu unicul d-zeu care există, d-zeu Tatăl, asta vreţi să spuneţi? 
Sunteţi siguri că o astfel de moralitate vreţi să susţineţi? 
Cumva asta v-a zis prietenul vostru imaginar? 
Sau asta a fost cumva revelat de către prietenul s-u imaginar maestrului vostru drag şi infailibil? 

Şi dacă da atunci acest lucru este pus şi în practică în cadrul MISA? Adică cursante sau discipole MISA sunt oferite de către liderii sectei de gen masculin sau de către tatăl lor spiritual Gregorian Bivolaru anumitor persoane în aceaşi stil, adică oferite pentru a fi violate? 
Iar dacă nu atunci ce dracu caută acest citat pe pagina voastră oficială

Dacă acest articole va rămâne pe yogaesoteric.net aşa cum toate articolele de acest gen sunt încă acolo atunci e clar ce este răspunsul vostru la aceste întrebări şi în acest caz nu pot decât să vă felicit pentru ipocrizia şi răutatea voastră nemărginită. 

Poate că nici una dintre cursantele MISA şi nici unul din cursanţii MISA nu va trăi niciodată un orgasm cosmic şi nelimitat, dar dacă acele cursant sau cursantă va citi acest articol şi va fi perfect de acord cu ea sau nu va fi de acord şi nu va spune nici o vorbă niciodată în obiecţie faţă de acest articol, atunci el/ea va trăi în acel mod în mod perfect normal şi fără nevoie de vreo susţinere sublimă sau telepatică starea de ipocrit şi sadist perfect. 

Bravo MISA dacă asta a fost scopul vostru să reduceţi capacitatea de empatie în cursanţiilor voştrii la nivelul 0 şi să promovaţi intoleranţa cât mai perfect, atunci cred că aţi atins scopul vostru. 
Bravo.

Şi în final vă pun şi eu întrebarea voastră proprie dragi yoghini spirituali care aţi contribuit la acest articol plin de ură:
De ce sunteţi atât de convinşi că poziţia voastră este susţinută biologic, moral şi este singura corectă din punct de vedere spiritual? Respectiv de ce apelaţi "la atâtea minciuni, mistificări, tehnici de manipulare şi raţionamente eronate pentru a o promova"?
Cred că ultimul paragraf s-ar încadra şi la capitolul efectele spiritualităţii misane care rezultă în raţionalizări atât de forţate pentru o idee atât de plină de ură în o persoană care se autodeclară o persoană spirituală. Cel mai şocant este faptul că autorul însăşi formulează ultima întrebare:

dacă promotorii homosexualităţii sunt atât de convinşi că ea este biologic, moral şi spiritual corectă, de ce apelează la atâtea minciuni, mistificări, tehnici de manipulare şi raţionamente eronate pentru a o promova?
Am vorbit de mai multe ori despre aparenta imunitate la ironie pe care MISA oferă discipoliilor fideli dar această ultimă frază m-a lăsat şi pe mine un pic mai şocată decât de obicei când citesc materiale dep ropagandă MISA.
Monica, tu ai scris această propoziţie pe bune? Şi administratorul yogaesoteric.net a aprobat acest articol cu această propoziţie în ea? Pe bune? Aţi ajuns la acest nivel de schizofrenie pentru a vă apăra egoul spiritual fragil încât publicaţi articole ca asta?

No comments:

Post a Comment