31.10.11

Adevărul zguduitor despre intențiile și mentalitatea celor aflați încă în secta MISA, așa cum reiese din propriile lor declarații

[Titlul este inspirat de]

Pe data de 27 octombrie 2011 pe pagina oficială MISA a apărut următorul anunţ:

Spirală YANG® de inducţie a stării de eliberare spirituală prin miracol divin urmată de ruga colectivă către Dumnezeu Tatăl - 29 octombrie 2011
DUPĂ RUGACIUNEA COLECTIVĂ VA URMA O CONFERINŢĂ SPECIALĂ
ÎN CARE SE VA ANUNŢA O VESTE EXTRAORDINAR DE BUNĂ!!!

SÂMBĂTĂ 29 OCTOMBRIE 2011 va avea loc, în Bucureşti, MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG® URMATĂ DE INDUCŢIA STĂRII DE ELIBERARE SPIRITUALĂ PRIN MIRACOL DIVIN. După spirală se va realiza ruga colectivă către Dumnezeu Tatăl. Datorită unor evenimente importante care au avut loc recent, anul acesta se va realiza pentru a opta oară această MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG® URMATĂ DE RUGĂ COLECTIVĂ, la care este bine să participe un număr cât mai mare de persoane. Reamintim că în ziua respectivă este recomandat să se ţină post negru doar cu apă, în intervalul 06.00-15.00.

VĂ RUGĂM SA RĂMÂNEŢI ÎN CONTINUARE DEOARECE ÎN CADRUL CONFERINŢEI EXTRAORDINARE CARE VA URMA DUPĂ RUGĂ COLECTIVĂ  VEŢI AFLA VEŞTI EXTRAORDINARE  REFERITOARE LA FAPTUL CĂ DUMNEZEU NE-A ASCULTAT RUGILE.

SEMNELE DUMNEZEIEŞTI AU APĂRUT!!! VENIŢI ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE PENTRU A VĂ BUCURA DE ACEASTĂ VESTE MINUNATĂ. 

PROGRAMUL SPIRITUAL de SÂMBĂTĂ 29 OCTOMBRIE 2011 va fi următorul:
- 10:00-11:00 Intrarea în şirurile zodiacale
- 11:00-12:00 Formarea spiralei
- 12:00-13:45 Desfăşurarea meditaţiei în Spirală YANG® urmată de inducţia stării de eliberare spirituală prin miracol divin
- 13:45-14:00 Pauză
- 14:00-15:00 Ruga colectivă
- de la ora 15:00 Conferinţa extraordinară trimisă de Grieg

Această acţiune se va organiza în Bucureşti, Iaşi şi Cluj. Participarea se face pe baza legitimaţiei de spirală.
În Bucureşti, locul de desfăşurare a spiralei este TERENUL din CARTIERUL FERENTARI situat în zona capătului de linie „staţia ZEŢARILOR”, acces pe strada N. D. COCEA!

Vă reamintim mesajul lui Grieg referitor la această acţiune spirituală excepţională:
„Dragii mei, dată fiind starea în mod evident dramatică în care a ajuns actualmente planeta Pământ, atât datorită păcatelor, cât şi datorită fărădelegilor şi a greşelilor grave ce au fost şi sunt făptuite, am fost inspirat să realizăm cu toţii, [...], un apel colectiv gen rugă, ce va fi sincer, umil şi plin de credinţă în Dumnezeu. Acest apel gen rugă va fi realizat de noi toţi la unison.
Îndrăznim să sperăm deja cu anticipaţie că Dumnezeu Tatăl, în nesfârşita Sa milă, iubire şi bunătate, ne va asculta această rugă colectivă şi se va îndura să ne ajute de acum înainte, până nu va fi deja prea târziu, atât pentru planeta noastră Pământ, cât şi pentru întreaga umanitate. 
Noi trebuie să devenim conştienţi că facem parte din această umanitate a planetei Pământ, fiecare dintre noi, întocmai aşa precum, analogic vorbind, celulele fac parte din trup şi toate sunt structurate şi acţionează la unison în cadrul totului organic al trupului omenesc.
Vă rog să aveţi în vedere că pentru a spori şansele ca această rugă colectivă să fie ascultată de Dumnezeu Tatăl, este foarte bine să urmărim să postim cu toţii în ziua în care urmează să formulăm o astfel de rugă colectivă. Prin urmare, vom mânca numai după ce această rugă colectivă va fi finalizată. În ziua respectivă, de la ora 6:00 dimineaţa şi până în momentul în care vom rosti această rugă colectivă la unison, nu vom mânca nimic şi vom bea doar apă (până la ora 15:00, n.n.).    
Vă rugăm, deci, să participaţi cu toţii la această rugă colectivă care se va realiza cu ocazia spiralelor de inducţie a stării de eliberare spirituală prin miracol divin pe care le vom face...”

Citez anunţul în întregime ca să nu fie posibil ca oficialii MISA să evoce scuza clasică: "pasajul e scos din context".  Sună destul de inofensiv, nu? Sună a ceva obişnuit pentru o şcoală spirituală? Ei, citiţi prima parte a transcrierii conferinţei mai jos şi veţi vedea exact ce se petrece la astfel de întâlniri spirituale în cadrul sectei.

Potrivit surselor din interiorul sectei acesta a durat aproximativ şapte ore. Prima parte a conferinţei, sub forma unui fişier audio, poate fi descărcată de aici. Vă recomand cu căldură să ascultaţi întreaga conferinţă în vocea maestrului şi a profetului singurului d-zeu care există. 
Mulţumit userului radar de pe forumul exmisa avem o parte din conferinţă transcrisă. Citiţi şi după aceea decideţi dacă MISA este o sectă şi dacă chiar este o organizaţie spirituală şi cât de mult are ea de-a face cu yoga şi spiritualitate.


Dragii mei, aceasta este partea a doua a expunerii speciale pe care v-am pregatit-o. 
In cadrul acestei expuneri veti afla vestea cea buna si totodata extraordinara: rugaciunile noastre realizate la unison au fost ascultate de Dumnezeu, iar consecintele pentru cei rai care actioneaza pe aceasta planeta au fost cumplite. Tatal Ceresc a facut, gratie atotputerniciei sale, ca gruparea satanica a asazisilor iluminati sa primeasca o grea lovitura si totodata o pedeapsa pe care o merita. Doua uriase infrastructuri subterane au fost distruse in urma unor explozii atomice si peste 60 000 de oameni ce se aflau acolo au murit. Ei au primit cu totii ceea ce meritau si este evident ca si-au meritat aceasta cumplita soarta.
Cand credeti ca s-a petrecut aceasta? Exact in data de 23 august. Dumnezeu Tatal ne-a facut in felul acesta semn ca ceea ce s-a petrecut a avut si are fara nici o indoiala legatura cu rugaciunile noastre colective. 
Un alt aspect profund semnificativ este acela ca in data de 23 august in cadrul taberei spirituale de la Costinesti chiar s-a realizat dupa cum va amintiti cei care ati participat acolo o ruga colectiva. In plus merita sa ne amintim cu totii ca pentru noi romanii 23 august are o anumita semnificatie. Tocmai de aceea se poate spune ca in felul acesta Dumnezeu in modul sau ghidus ne face cu ochiul. 
Faptul teribil in sine ca cele doua infrastructuri subterane au fost distruse in 23 august nu este o intamplare si ramane pentru noi toti o semnificativa sincronicitate. In felul acesta ni s-a aratat ca ceea ce s-a petrecut are in mod evident legatura cu rugaciunile noastre colective. In acest context am sa va reimprospatez amintirea si am sa citez ceea ce spuneam ca introducere pentru aceasta rugaciune colectiva ce se realizeaza la unison. 
Citez: „Dată fiind starea în mod evident dramatică în care a ajuns actualmente planeta Pământ, atât datorită păcatelor, cât şi datorită fărădelegilor şi a greşelilor grave ce au fost şi sunt făptuite, am fost inspirat să realizăm cu toţii, un apel colectiv gen rugă, ce va fi sincer, umil şi plin de credinţă în Dumnezeu. Acest apel gen rugă va fi realizat de noi toţi la unison. Îndrăznim să sperăm deja cu anticipaţie că Dumnezeu Tatăl, în nesfârşita Sa milă, iubire şi bunătate, ne va asculta această rugă colectivă şi Se va îndura să ne ajute de acum înainte, până nu va fi deja prea târziu, atât pentru planeta noastră Pământ, cât şi pentru întreaga umanitate.“Repet aceasta fraza care acum se doveste ca datorita ajutorului ce a venit de la Dumnezeu aceasta fraza a fost profetica. 
Repet aceasta fraza. Citez: „Acest apel gen rugă va fi realizat de noi toţi la unison. Îndrăznim să sperăm deja cu anticipaţie că Dumnezeu Tatăl, în nesfârşita Sa milă, iubire şi bunătate, ne va asculta această rugă colectivă şi Se va îndura să ne ajute de acum înainte, până nu va fi deja prea târziu, atât pentru planeta noastră Pământ, cât şi pentru întreaga umanitate.“ Am incheiat citatul. 


Acum in lumina evenimentelor teribile care s-au petrecut in 23 august deloc intamplator devine cu putinta sa ne dam seama ca, fara indoiala, Dumnezeu ne-a ascultat ruga. Pentru noi toti aceasta este si ramane un prilej de bucurie. 
Avand in vedere ca printre voi exista si unii opozanti indarjiti, sceptici care se vor grabi sa intrebe, dar ce dovada avem noi ca s-a petrecut cu adevarat ceea ce se spune? Iata dovada fizica: in data de 23 august la ora 13:50 ora locala a Americii un seism cu o magnitudine de 5,9 a afectat partea de est a Statelor Unite si a provocat o stare de panica in Mahatan [n. r. asa zice asa scriu]. 
Asa cum numai Dumnezeu poate sa le aranjeze pe toate astfel incat sa apara simultan si o alta semnificatie pamantul s-a cutremurat in America exact atunci cand procurorul Cyrus R. Vance isi incepea conferinta de presa si explica pentru ce a abandonat acuzatiile impotriva lui Dominique Strauss-Kahn. Tocmai atunci pamantul a inceput sa se cutremure. Conferinta ce era retransmisa in direct pe televiziunile din lumea intreaga a fost intrerupta si sala a trebuit sa fie evacuata. Anuntul abandonarii acuzatiilor in aceasta cauza penala intens mediatizata la nivel mondial a fost resimtita intocmai ca un cutremur de pamant in inimile a milioane de fiinte umane si iata ca indirect pamantul s-a pus la unison cu aceasta evidenta nedreptate. Merita sa mentionam ca pe acea parte de la rasarit nu mai fusese nici un cutremur de pamant de o asemenea importanta din anul 1897. 
Mai ales pentru cei sceptici si indarjiti ce se afla printre voi si care se vor grabi sa spuna, ca toate acestea nu au nici o legatura cu distrugerea acelor imense infrastructuri subterane ce se aflau in zona Denver semnalam un alt aspect foarte semnificativ si anume ca in data de 24 august autoritatile americane au dat ordin de mobilizare generala. Deci exact ceea ce ati auzit. Autoritatile americane au dat in 24 august ordin de mobilizare generala. Daca veti considera ca si aceasta este o coincidenta atunci noi va spunem zambind ca sunteti niste cretini [rasete in public]. Pe buna dreptate meritati un astfel de apelativ. 
De asemeni dupa aceea s-a dat ordin de evacuare a peste 250 000 de persoane din statul New York care locuiesc de-a lungul litoralului. S-au semnalat de asemeni miscari de trupe, deplasari de tancuri. Pe calea ferata au fost transportate tunuri, artilerie grea si chiar blindate. Cei care veti dori veti gasi pe internet imagini filmate de amatori cu aceasta ocazie. Prin urmare, dupa cum observati, nu este o gluma ceea ce va prezentam acum aici. 
Daca acele uriase infrastructuri subterane nu ar fi fost distruse ce rost ar fi avut ca in Statele Unite ale Americii sa se declare in 24 august stare de mobilizare generala? Posibilitatea ca aceasta sa fie o banala coincidenta este total exclusa. Numai un cretin ar putea sa presupuna asa ceva. 


Un alt aspect cu totul extraordinar a fost acela ca in mai multe locuri de pe glob au aparut sunete stranii pe care deloc intamplator unii martori oculari care au filmat si inregistrat in simultaneitate audio aceste sunete l-eau numit, pare incredibil dar este adevarat, citez: „trompetele apocalipsei“. Am incheiat citatul. De altfel in secventele video audio care deja au fost postate anterior pe internet, unele se afla chiar pe youtube, se aud aceste sunete stranii, infricosatoare care au aparut in anumite locuri de pe planeta pamant si care vin de pretutindeni si de nicaieri si veti putea sa le audiati in cadrul acestei expuneri, caci fara indoiala ele au o semnificatie mai ales pentru cei initiati. 
Aceasta indica faptul ca aici este ceea ce am putea spune mana lui Dumnezeu. Altfel spus toate aceste semne arata o interventie a ingerilor si iata ca in felul acesta intre aceste semne si explozia celor doua infrastructuri subterane exista o tainica legatura. 
Noi consideram de asemeni ca insasi acest aspect cu procurorul care tocmai anunta acea veste nedreapta este profund semnificativ. Numai Dumnezeu poate sa aranjeze totul astfel incat semnificatiile a ceea ce s-a petrecut atunci sa fie duble. Pentru noi toti care am participat la aceste rugaciuni colective realizate la unison tot ceea ce s-a petrecut atat in data de 23 august in America, cat si inainte de aceasta, daca consideram ca au fost prevestitoare acele sunete stranii pe care deloc intamplator unul dintre cei care au filmat l-a numit deloc intamplator „trambitele apocalipsei“ reveleaza tainice semnificatii la care merita sa reflectam. Mai ales aceia dintre voi care inca mai hraniti indoieli demoniace sau care va aflati intr-o stare de acuta orbire spirituala. In felul acesta ne putem da seama ca tot ceea ce s-a petrecut evidentiaza mana lui Dumnezeu si mai mult decat atat probeaza existenta lui Dumnezeu si omnipotenta sa. 
Iata ca acesti nemernici ce sunt supranumiti iluminati fara a fi iluminati au primit unii dintre ei pedeapsa pe care o meritau pentru relele pe care le-au savarsit in decursul timpului. 
Iata ca acesti nemernici criminali satanici care se jucau de-a Dumnezeu au fost prabusiti si si-au primit rasplata pe care o merita in mai putin de un minut. 
De-ie domnu ca ei sa isi dea seama macar acum in al doisprezecelea ceas ca exista un Dumnezeu care este de miliarde de miliarde de ori mai puternic decit ei si care ii poate distruge in mai putin de un minut. 


Totodata in felul acesta descoperim importanta uriasa a legii dumnezeiesti care a fost dezvaluita de Iisus Cristos si care poate fi redata in cuvinte putine astfel: cere, si ti se va da, cauta si vei gasi, bate si ti se va deschide. Am incheiat citatul. 
In felul acesta ne putem convinge mai ales aceia dintre noi care am participat la acestae rugaciuni colective ce au fost realizate la unison de atotputernicia lui Dumnezeu. Este evident ca tot ceea ce s-a petrecut este un inceput. Noi toti care l-am implorat pe Dumnezeu stim ca ceea ce s-a petrecut este o manifestare a atotputerniciei sale, este un raspuns binevenit la aceste rugaciuni colective ce au fost realizate la unison. 


Asa cum veti vedea in expunerea ce urmeaza toti cei care vorbesc despre ceea ce s-a petrecut si care si care a condus la distrugerea acelor infrastructuri subterane toti cred ca ceea ce s-a petrecut este asa cum este dar luati aminte ca numai noi, ingerii de lumina, arhanghelii si Dumnezeu stim ca toate acestea care s-au petrecut in 23 august sunt asa ca raspuns la rugaciunile noastre colective ce au fost realizate la unison.
Evident ca cei cu tendinte demoniace si orbi spirituali, scepticii indarjiti cat si opozantii ce se afla printre voi se vor preface ca nu observa toate acestea. Ei vor ignora aceasta mare reusita sau vor spune: Aiureli, nu-mi vine sa cred ca este chiar asa, pentru ca nu s-a anuntat nimic despre aceasta la televiziune si nici in ziare. Am incheiat citatul. 
De aceea oricate minuni si semne dumnezeiesti vor apare astfel de incapatanati plini de rautate, sceptici, ce sunt scufundati in orbirea spirituala nu vor fi niciodata dispusi sa recunoasca un oricat de mic aport al acestei scoli spirituale la binele general si la transformarile planetare de care aceasta lume are stringent nevoie. Nu este exclus ca unii dintre acesti smintiti sa spuna: Dar cum sa ne bucuram de asa ceva cand au murit peste 60 000 de oameni? Unor astfel de sminiti le sugeram atunci sa ii planga sau sa ii regrete pe cei care au murit dupa cum meritau in Sodoma si Gomora.


Ceea ce s-a petrecut arata ca atunci cand imploram cu credinta, cu umilinta, ajutorul lui Dumnezeu acest ajutor nu intarzie sa apara. E adevarat ca aceasta nu se petrece imediat atunci cand vrem noi, caci iata caile lui Dumnezeu Tatal sunt pline de taine. Dar daca perseveram Dumnezeu isi revarsa la momentul potrivit gratia sa sau ne ofera ajutorul de care avem nevoie. 
Ceea ce s-a petrecut este un inceput. Nu este cazul sa consideram ca a venit momentul sa ne culcam pe laurii victoriei, ca nu mai este cazul sa realizam astfel de rugaciuni colective, caci transformarile care sunt pe cale sa apara la nivel planetar trebuie sa fie sustinute mai departe caci inceputul este minunat dar numai incheierea sau altfel spus ducerea la bun sfarsit incoroneaza opera. 
Ceea ce s-a petrecut arata totodata ca pentru Dumnezeu Tatal tot ceea ce este bun este cu putinta, atunci cand fiintele umane ii implora ajutorul. Merita sa ne dam seama ca ceea ce s-a petrecut in 23 august depaseste cu mult asteptarile noastre. 
Tocmai de aceea va anuntam ca vom continua cu acelasi zel aceste rugaciuni colective realizate la unison si sunt sigur ca pentru multi dintre voi participarea va fi plina de entuziasm pentru ca ceea ce s-a petrecut a aratat totodata ca aceste rugaciuni colective la unison nu sunt realizate in van. Iata ca la momentul potrivit ele au facut sa apara aceste transformari extraordinare. 
Acesta este un inceput si tocmai de aceea trebuie sa ne mobilizam cu totii sau chiar mai multi decat am fost pana acum pentru a realiza la unison cu Tatal Ceresc binele de care planeta Pamant are mare nevoie. Tocmai de aceea merita sa ne bucuram cu totii ca iata Dumnezeu ne-a ascultat ruga si a inceput procesul de curatire pe aceasta planeta. Merita sa ne bucuram ca am cerut cu umilinta si cu credinta si iata Dumnezeu Tatal ne-a ascultat ruga. Aceasta confirmare extraordinara in felul ei ne indrepateste sa actionam in acelasi mod si de acum inainte sperand ca atunci cand cererile noastre sunt profund benefice si divin integrate ele sunt apo implinite prin intermediul omnipotentei dumnezeiesti. 


Sa speram ca ceea ce s-a facut va fi un model demn de urmat si pentru alte zone de pe aceasta planeta in care se afla fiinte umane care vor indrazni sa ceara la unison ca Dumnezeu sa la ajute astfel incat omnipotenta dumnezeiasca sa se manifeste. 
In cazul de fata este evident ca noi am cerut, am propus, si Dumnezeu a dispus si a raspuns asa cum numai el stie sa faca aceasta. Ceea ce s-a petrecut in 23 august ne umple totodata de uimire, trezeste in noi o profunda recunostinta si este un motiv in plus sa ii multumim in mod sincer lui Dumnezeu cu o mare recunostinta ca ne-a implinit prin atotputerniciasa aceasta ruga sincera, umila pe care noi am manifestat-o cu credinta in Dumnezeu.

No comments:

Post a Comment