6.12.11

Semnificaţia profund spirituală a aluziilor sexuale din reclame

Fragment dintr-un articol proaspăt de pe blogul "neoficial" MISA. 
Reclamă la o pastă de dinţi care face apel la o aluzie cu substrat sexual dar nu avertizează asupra pericolelor înghiţirii produsului.
Sursă



Reclamă la o carte scrisă de Gregorian Bivolaru (luând în considerare evenimentele din ultimele zile această afirmaţie este discutabilă) care face apel la o aluzie cu substrat sexual (evident) dar nu avertizează asupra pericolelor integrării spirituale în secta lui.
Sursă

2 comments:

  1. hahahahaha, ura ura si iar ura. A, nu exclamam plin de frenezie si incantare, ca am dat finally de un articol super smart pe blogul tau. Ma refeream chiar la ură. La ura care iti umbreste judecata. Acuma, de ce urasti misa... zour problem. dar sa stii ca nu face bine la ficatzi.

    Dragutza, daca cumva vrei sa acuzi yogaesoteric de ipocrizie, afla ca extrasul acela, cu poza aceea cu cuplul care se imbratiseaza frenetic, este din cartea despre Cuplurile amoroase de yoghini. Espe precizat in articol, l-ai citit macar? Nu e nicio aluzie, acesta este SUBIECTUL! Hahaha!

    Iar daca vrei sa sari in replica cu alte poze cu mahashakti-uri de prin alte carti, afla ca ele nu sunt cu conotatii sexuale, nu este vreun obiect sub forma de penis si o femeie sa sara pe el. Acestea se gasesc tot in carti cu subiect pe SPECIFIC.

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salut Lama Esoteric,

      Intelg ca ideea fiecaruia despre ce este nostim difera, dar chiar atat? De ce crezi ca o simpla parodie, fie ea una foarte slaba, este egala cu ura?
      Ai emotii atat de extreme incat chiar si cel mai mic semn al ironiei lagat de ideiile tale o percepi ca fiind egala cu "ura ura si iar ura"?
      Sau chiar dimpotriva nu ai simtit niciodata ura reala?

      Iar faptul ca titlul nu este potrivit pentru imaginea respectiva (sau invers) e evident.
      Da sexul e ceva placut si chiar poate fi practicat pentru amuzament, dar numai in misa duc toate drumurile la amor.
      Un om obisnuit daca ar citi titlul respectiv nu s-ar gandi imediat la sex.
      Doar daca e un obsedat de sex, sau un adolescent plin de hormoni.
      Care dintre cele doi te simti tu si care crezi ca e autorul articolului care porneste de la (parafrazez) fiecare are nevoie sa se realxeze un pic in weekend, la sex?

      "poze cu mahashakti-uri de prin alte carti, afla ca ele nu sunt cu conotatii sexuale"
      Atunci de ce sunt acolo? Pentru lectii de anatomie? Sau lectii de fotografiat? Sau pur si simplu sa umple pagini ca cartea sa fie mai groasa?
      Sau pentru ca o carte cu femei goale se vinde ca painea proaspata chiar daca e o carte prost scrisa? Stii, dupa intelepciunea milenara: sexul vinde tot.

      Ce conotatie are o poza cu o femeie goala intr-o carte despre tantra si cum sa faci amor?

      Eu stiu cum a fost justificat mie folosirea acelor imagini, dar poate tu, fiind barbat ai primit o alta explicatie. Chiar a-si fi curioasa care este acela.
      Promit ca nici macar nu o sa raspun la comentariul respectiv daca imi spui. Multumesc.

      "Dragutza, daca cumva vrei "
      Dragutule, ce ar fi daca nu ai vorbi in acest mod meschin? Stiu ca asta auzi de la maestrul tau si de aceea ai idea ca acesta este modul spiritual de a vorbi cu o alta persoana, dar daca mai faci comentarii in acest stil, sa stii ca in aceasi stil o sa-ti raspun.

      Delete