15.12.11

Dragi misani motorul de căutare e sus la dreapta

Aparent autorii articolelor de pe yogaesoteric nu mai sunt nevoiţi să fie familari cu propriile publicaţii. 

Uite eu vă dau surse exacte mereu şi niciodată nu primesc răspuns sau propuneri de pariuri de milioane de euro. Oare de ce?

Poftim articol perlă. Aici. Citat din articolul probabil consacrat şi care a primit răspuns pozitiv atât la formulare cât şi la publicare. 

Pentru deplina clarificare a cititorilor, precizăm încă o dată că nu există niciun interviu acordat de Gregorian Bivolaru cu acest subiect (spermă şi ejaculare). Mai mult, cel mai recent interviu al profesorului de yoga Gregorian Bivolaru a fost înregistrat în urmă cu mai bine de doi ani, pentru o carte în curs de apariţie a lui Gabriel Andreescu, în cadrul căruia vorbea despre activitatea sa din perioada comunistă, inclusiv persecuţiile la care a fost supus.
Iar bănuiesc vreun karma yoghin dintr-un an mic şi încă nefamiliar cu motorul de căutare (tip: e acolo sus la dreapta) care apare pe pagina însuşi a scris cu tot curajul său de vira (indiferent dacă vorbim de un aspirant la starea de shakti sau de vira) face următoarea afrimaţie grandioasă:

Din articol aflăm că interviul complet inexistent în realitate ar fi „apărut pe site-ul MISA”. Deci, pe de o parte se afirmă că așa-zisa sursă de informare este site-ul oficial MISA www.yogaesoteric.net, și pe de altă parte autorul omite să precizeze adresa acestuia. Ne putem gândi la mai multe motive serioase pentru care a procedat în acest mod. Unul ar fi că dacă vreun cititor curios ar vrea să vadă respectivul interviu și ar intra pe yogaesoteric ar afla că... acest interviu nu există. 

Ok, clar. Problema e că afirmaţia de mai sus nu este corectă. 
Poftim aici este un articol care în acest moment adică 15 decembrie 2011 este pe pagina web oficială a MISA yogaesoteric.net (pentru linkul direct vezi cuvantul „aici” mai sus). 
În acest articol care potrivit articolului însuşi a fost înregistrat în anul 2003 când Gregorian Bivolaru a participat la un eveniment în Dania organizat de N.A.T.H.A. ramura daneză a MISA. În acest articol Gregorian Bivolaru vorbeşte despre ejaculare. Poftim citat direct din articol. 

(Întrebare de la reporter)
R: De ce consideri tu că oamenii ar trebui să practice tantra?
(Răspuns de la Gregorian Bivolaru)
(...) Aici trebuie să înţelegem că bărbatul care ajunge să practice tantra va reuşi în mod gradat să îşi controleze sexualitatea şi astfel îi va deveni cu putinţă să atingă o stare de virilitate extraordinară, în care poate chiar să resimtă stări profunde de orgasm, multiple, fără să îşi piardă deloc potenţialul sexual, cu alte cuvinte fără să ejaculeze.
Aceasta face cu putinţă ca cel care iubeşte să o facă fericită pe femeia pe care o iubeşte, pentru că atunci femeia nu mai este nesatisfacută datorită faptului că bărbatul ejaculează înainte ca ea să atingă starea de orgasm. Mai mult decât atât, aceasta generează o disponibilitate extraordinară a bărbatului de a o face fericită pe iubita sa şi creează premisele unei înţelegeri extraordinare în ceea ce priveşte relaţiile de cuplu, în special în privinţa aspectului amoros, erotic.
Deci cum e? 
Sau cum e cu sutele de ore de curs, sutele de pagini de articole şi cărţi „scrise” de „Gregorian Bivolaru”  respectiv sutele de ore de conferinţe speciale despre temă nu contează? 
Ok nu sunt pe yogaesoteric dar acest elucruri se învaţă în cadrul sectei MISA. Şi da vorbim de secta MISA nu numai de cursul oficial de 2 ore care e recunoscut oficial. Oricine care a fost măcar câteva luni la MISA a primit cel puţin o predică, în scris sau oral, legat de ejacularea ce rea şi la aceste momente nu este niciodată considerat dacă cei care aud lectura/conferinţa/citesc materialul sunt sau nu minori. 
Menţionez că sunt de acord cu educaţia sexuală a copiilor, chiar începând de o vârstă mică, cu condiţia ca materialul prezentat să fie adecvat vârstei şi nivelului d einteligenţă a minorului în cauză. 
O educaţie sexuală bună previne probleme de gen sarcină nedorită, boli sexuale şi probleme în viaţa sexuală în viitor. Toate aceste sunt lucrui bune. Dar „educaţia” sexuală în MISA nu este nici adaptat la  nivelul de inteligenţă a minoriilor (care sunt prezenţi la cursurile de yoga MISA unde se vorbeşte de aceste lucruri) dar nici nu se conformează la realitate. În final informaţiile legate de sexualitate care se găsesc la MISA sunt fundamental greşite şi nu numai persoane mature cu resursele necesare (acces la cărţi, internet, experţi în domeniu) dar şi minori sunt expuşi la aceste informaţii. Acesta este problema dragi misani, nu numai faptul că anumite jurnalişti oarecum pudici şi oarecum bigoţi se scandalează când aud de tâmpeniile voastre. 
Nimic din cele de mai sus nu face ca afirmaţiile grelite şi în mod voit mincinoase sunt adevărate. 

Cum se apropie sfârşitul anului încep să bănuiesc că karma yoghini de la MISA care sunt responsabili pentru comunicarea propagandei oficiale au primit un tapas pentur anul 2011 pentru a încălca Satya de atâte ori cât sunt capabili. 
Dacă asta e cazul vă felicit pentur că aţi reuşit să excelaţi la această practică spirituală anul acesta. 

Şi un mic trivia pentru sfârşit. Dacă faci o căutare pe pagina oficială MISA adică yogaesoteric.net pentur cuvântul ejaculare găseşti 110 de rezultate. 
Iar la cuvântul spermă găseşti de 62 rezultate. 
Concluzia spirituală dacă menţionezi ejacularea de 110 ori şi sperma de 62 de ori acela înseamnă că aceste cuvinte nu apar nicăieri pe pagina voastră. Logic nu? Logică spirituală. Aceaşi logică potrivit cpreia să spui poveşti şi să încalic la stânga şi dreapta aproape toate regurile pe care forţezi discipoli să îndeplinească te face cel mai iluminat maestru iluminat din univers. 
Tare nu? Sunteţi siguri că nu vreţi să fugiţi să vă înscrieţi într-o astfel de sectă şcoală superbă?

No comments:

Post a Comment