1.12.11

Consitenţa spirituală


Apropo de inconsistenţa tipică misană. Văd că radar menţionează un articol mai vechi din 2005 legat de marele maestru, care pe atunci nu era inca auriu şi în care se spune: 

se bucură de un meniu vegetarian. "Îi plac, în special, fasolea, cartofii. Mănâncă şi multe fructe, în special mere, struguri şi banane", ne mai spune Stoian.

Deci îi plac în special fasolea? E vorba cumva de aceaşi fasole despre care aceaşi Gregorian Bivolaru a scris în cartea sa întitulată Taina mentruaţiei  (pagina 81) şi pentru care dă un citat de un anume dr (în ceva) Haig şi potrivit căreia fasolea nu este recomandată pentru femei care vor să-şi suspende menstruaţia pentru că fasolea este, citez: 

alimente (producatoare de acid uric):
1. Carne, supe cu carne, peşte, ouă; 
2. Fasole, mazăre, linte, alune;

Dăca fasolea este prima după carne şi ouă în ceea ce priveşte producerea de acid uric, atunci cum de asta este primul în favoritele unui maestru perfect continent şi perfect iluminat? 
Sau e vorba cumva de faptul că Gregorian Magnus Aurolsson Bivolaru a atins un nivel atât de înalt în iluminare încât regurile pe care le predă pentru cursanţii săi nu mai sunt valabile? Adică exemplificarea stări spirituale de fă ce zice guru, nu ce face?   

No comments:

Post a Comment