30.12.11

YO, yoghinule! Răspunsuri


Acum vreo 2000 si ceva de ani, intr-o noapte, la Nazaret, s-a nascut Yeshua ben Iusuf, al carui nume noi il traducem Isus, Iisus sau Jesus.

Nu. Răspuns greşit. Isus, indiferent dacă a existat sau nu, el nu s-a născut atunci. Cel puţin nu potrivit bibliei.
Povestea, mai degrabă fabula pe care o ştie toată lumea despre naşterea lui Isus şi care majoritatea oamenilor cred că se sărbătoreşte de cărciun nu este mai real decât povestea cu Scufiţa Roşie.
Fabula cu copilul drăguţ născut prin miracol divin şi prin partenogeneză şi care a fost vizitate de trei regi/magicieni şi toţi s-au simţit foarte bine e doar atât: o fabulă.
Această versiune la care majoritatea oamenilor se gândesc când e vorba de naşterea lui Isus nu este în biblie.
Drag yoghinule misan, dacă zici că în sectă primeşti informaţii unice şi nişte tehnici super care te ajută să găseşti adevărul cum de nu ştiai asta? În special pentru că viziunea misană despre Isus şi ce înseamnă poveştile dintr-o carte numită biblie este total diferită de cea reală şi care la rândul lui este considerată egală cu o mulţime de alte cărţi (scrierile apocrife, lucrăriile lui J. Lorber, revelaţiile lui Gregorian Bivolaru etc.) în secta numită MISA, şi (desigur) care nu sunt recunoscute în mod demoniac şi francmasonic de biserica oficială satanică şi francmasonică şi care la tot pasul încearcă să păstrează secret revelaţiile cutremurătoare ale maestrului spiritual Isus precum şi mesajul divin al celui mai nou mesager al singurului d-zeu care există, pe numele de Gregorian ”Magnus Aurolsson” Bivolaru.
Dacă chiar crezi că practica yoga combinat cu idei newage combinat cu idei din religia ortodoxă sunt cumva formula magică pentru fericirea veşnică pe pământ şi adevărul ultim despre d-zeu şi fiul său Isus atunci spune-mi te rog cum dracu nu ştii că Isus nu s-a născut pe 25 decembrie?
Cum de nu ştii că acest lucru nu este susţinut de singura carte din care aflăm despre acest personaj? Cum de nu ştii că nu numai că cele trei autori al noului testament care vorbesc despre acest tip Isus nu spun nicăieri această poveste populară printre oamenii de rând?

De ce nu ţi-ai asumat niciodată un tapas să citeşti biblia şi de ce te rezumi la adaptări şi interpretări al poveştii de către artişit respectiv un citat aici sau dincolo de către maestrul tău drag sau vreun coleg karma yoghin de al tău?

Ai observat că deşi există o regulă morală yoghină care se predă în anul I care se referă la studierea scrierilor sacre al religiei yoghinului indiferent care religie este ea, dar această regulă este ignorată şi descurajată în mod total în secta MISA?
Ia opreşte-te pentru o secundă şi încearcă să-ţi aduci aminte de Niyama. Vezi dacă le ştii fără să te uiţi în cursul scris, după n număr de ani de practică yoga potrivit metodei MISA.
Numele poţi să aflii după pauză.

Svadyaya este studiul individual al textelor sacre.

Ai ştiut răspunsul? Când era ultima dată când ai practicat-o? Când e ultima dată când ai citit un articol despre acest lucru, oarecum important pentru practica yoga, că altfel nu ar fi printre Niyamas, pe pagina oficială a MISA yogaesoteric.net (aşa scrie şi pe blogul tău de altfel)?

Deci numai se predă dar nu se practică. Iar asta e una din motivele pentru care MISA este o sectă şi acesta este una metodele prin care MISA reuşeşte să manipuleze scrieriile sacre ale diferitelor tradiţii exact aşa cum le convine liderilor sectei în momentul respectiv. Acesta este modul în care MISA modifică semnificaţia scrieriilor sacre. Şi de aceea este MISA o sectă.
Maestrul vostru împreună cu Monica Dascălu a MINŢIT despre acest lucru în pamfletul lor întitulat „Este yoga o sectă sau o cale spirituală”. În acest pamflet ei declară mândri că yoga nu s-a rupt de nici o religie deci nu poate fi o sectă. Dar ştii şi tu foarte bine yoghinaşi, dacă ai fost un yoghinaşi atent, că în MISA scrierile sacre creştine şi hinduse sunt citate pe scurt şi după aceea sunt interpretate în mod detaliat timp de mai multe pagini sau ore de către liderul sectei Gregorian Bivolaru pentru a evita posibilitatea oribilă a membrilor sectei să se gândească un pic pentru ei înşişi şi să găsească răspunsul singur. Ei sunt în viziunea lui Gregorian Bivolaru doar nişte tâmpiţi care trebuie manipulaţi 24 din 24 pentru a exista. Hai să nu mai vorbim de evoluţie spirituală.

Dar dacă te uiţi la ce se practică în MISA zi de zi ai crede că Niyamasurile sunt după cum urmează:

Saucha - purificarea structurii fizice, mentale şi emoţionale. Adică pentru purificare fizică mai facem câte o asană din când în când. Aşa între o meditaţie cu sinele maestrului şi exemplificării cu Tripura Sundari (nu meditaţia ci ritualul cu sex susţinut în mod subtil şi telepatic de către Grieg, şi în cadrul căreia trebuie să vizualizezi cât mai clar chipul lui) sau vreo altă putere cosmică. Sau Maithuna.
Iar partea mentală este acoperită de cititul articolelor, copiate de pe pagini conspiraţioniste şi pline de tâmpenii din SUA, pe yogaesoteric. La televizor nu poţi să te uiţi că te umpli de demoni. Ziarele scriu numai urât despre sfânta MISA deci nu poţi să le citeşti, deci să-ţi iei informaţiile despre evenimentele curente inclusiv ce să faci cu banii tăi când să le pui în bancă şi când să le scoţi, pentru cine să votezi şi ce să gândeşti despre evenimente politice, geologice şi astronomice numai din yogaesoteric şi buletinele informative MISA.

Santosha - starea de mulţumire şi acceptare, atât a mediului exterior cât şi a celui interior. În special pentru revelaţiile maestrului nostru drag.

Tapas – austeritatea. Aşa cum ne dictează Grieg.

Svadyaya - studiul (individual al) textelor sacre. Dar nicidecum personal. Ăla e treaba lui Grieg. El citeşte (şi de cele mai multe ori nici măcar nu ne spune care e textul sacru pe care se bazează ceva) şi ne explică când avem nevoie de el.

Ishvarapranidhana - adorarea lui Dumnezeu, şi dăruirea de sine (sau consacrarea acţiunilor, gândurilor, trăirilor, aspiraţiilor) lui Dumnezeu. Dumnezeu în acest caz înseamnă Grieg. Desigur.

Conspirahana – adică arta conspiraţiilor în care trebuie să crezi fără nici urmă de dubiu, altfel eşti demoniac.

Sexualyzareya – adică să bagăm sexul, desigur cel transfigurat cu continenţă şi iubire (după definiţia maestrului nostru drag) în tot şi toate. Pentru exemplificarea acestei practici milenare vezi yogaesoteric şi scrieriile celui mai mare maestru yoghin în viaţă Gregorian Bivolaru.

Pentru detalii suplimentare despre Niyama vezi asta
Atenţie e un link la forumul demoniaco-securist exmisa.org!

Să înţelegem că la acesta se rezumă şcoala misa: perpetuarea a poveşti de fabulă şi care n-au nimic de-a face cu cartea pe care cică se bazează? Respectiv manipularea sectanţiilor astfel încât să nu aibă curiozitatea să citească ei înşişi cartea respectivă? Eu am observat acest fenomen de mai multe ori în misa.
În urma observaţiilor personale am ajuns la concluzia că revelaţiile MISA se fabrică îm modul următor: Cineva responsabil de căutarea de revelaţii noi (cel mai probail un kamra yoghin care ştie limba engleză) stă pe internet şi caută tâmpenii proaspete care să fie transmişi ca revelaţii zguduitoare la cursanţii spălaţi pe creier. De fiecare dată se respectă o anumită perioadă de timp în care se urmează dacă ştirea este cumva găsită să fie incorect de către persoane mai inteligente şi mai dispuse să facă efortul de a controla informaţia şi dacă nu e nimic periculos timp de o lună informaţia este transmisă sectanţiilor, după ce au fost forţaţi într-o sală sau cort şi au fost lăsaţi să aştepte 2-48 de ore încontinuu fără posibilitatea de a pleca, şi informaţia este prezentată de către maestro însuşi declarându-l revelaţie cutremurătoare şi exclusivă sectei.
Întreb iarăsi de ce dracu nu eşti capabil să citeşti biblia să afli ce spune de fapt despre naşterea lui Isus. Îţi promit că va fi mult peste toate revleaţiile primite în secta misa în ultimii n ani de când eşti membru.

Nici un preot din neamul lui nu stia ca e un eveniment special, dar la staul au sosit, dupa o lunga calatorie, trei magi incarcati cu daruri. Acestia stiau ca urma sa se nasca un rege mare, in locul indicat de o anume stea, si au pornit intr-o calatorie lunga si periculoasa, ca sa i se inchine.

Iarăşi această idee există doar în capul tău yoghinaşi. Acest lucru nu numai că nu este susţinut de textul din biblie dar nici nu face sens. Şi un tip scurt: interpretarea pasajului respectiv este cu totul alta decât cea pe care o bazezi tu în cercuri unde se studiază biblia mai serios. Repet poate ar fi timpul că după nşpe ani de misănit să te apuci de măcar răsfoitul părţii respective a cărţii numită biblie înainte să scrii tâmpenii de genul frazei de mai sus.
Ştiu că e greu. Nu primeşti biblia ca cadou spiritual în cadrul taberei de la Costineşti sau Herculane şi nici nu este scrisă de un yoghin de renume şi cel mai mare dezavantaj al cărţii numite biblie este că nu este scrisă de un anume Gregorian Bivolaru. Şi ştiu că este greu să citeşti orice fără notele de margine al iluminatului Magnus. Dar străduieşte-te un pic yoghinaşi. Un vira veritabil nu se sperie de o carte groasă şi care poate să conţină informaţii care viraşul respectiv nu a avut de până atunci.
Sau vorbesc degeaba că preferi starea de yoghin de rând manipulat de maestro în loc de erou spiritual sau măcar om decent şi curios de adevăr?

Conform cu viata din acea perioada, magicienii erau practic astrologi din tinuturile de la est, probabil din Persia, unde erau chiar numiti asa: magi. In Persia, Egipt, India, astrologia era la mare respect. In schimb, evreii, poporul ales de Dumnezeu, o desconsiderau complet.

Nu degeaba pentru că astrologia a fost şi rămâne o tâmpenie. Partea cu identificarea stelelor şi construirea de calendare bazat pe ce este pe cer e o altă poveste. Dar să te apuci de o călătorie periculoasă bazându-te numai pe o interpretare din mii de interpretări posibile a configuraţiei stelelor din acel moment este o decizie de desconsiderat şi în ziua de azi.
Iar dacă având acces la toate sursele de informaţi pe care un cetăţean al României care ştie să scrie şi să citească şi nu numai atât dar are acces la internet este şi mai ridicol. Personajele din povestea respectivă au scuza că n-au ştiut mai bine. Tu ce scuză ai cetăţean al secolului 21 cu (presupun) 12 clase şi drept la vot?

Acum Biserica este un pic stanjenita de povestea asta.

Iarăşi acest lucru este doar în căpuşorul tău yoghinaşi. Care biserică e stânjenită? Biserica iudaică? De unde ai informaţia asta dragul meu?
Uite poate e o revelaţie zguduitoare pentru tine dar evreii nu îl recunosc pe prietenul tău Isus ca mesia promis în aceaşi biblie pe care cu siguranţă ai văzut-o şi tu măcar de câteva ori în viaţă. Că de citit văd că nu l-ai citit, dar măcar de jurat pe el ai jurat cu siguranţă fiind un sectant bun şi cuminte.

Acei farisei si saduchei care erau mereu cu Dumnezeu in gura si dispretuiau toate celelalte religii au ignorat cu desavarsire evenimentul.

Cam aşa cum tu eşti cu d-zeu şi Isus în gură, dar nu eşti dispus să deschizi o carte şi să aflii ce scrie în ea?

Craciunul este o zi buna ca sa luam exemplu de la cei trei magi: sa facem ceea ce trebuie fara sa ne tulburam si sa mergem mereu catre stea.

Să înţeleg că asta e semnificaţia crăciunului pentru tine yoghinaşi misa? Să mergem mereu către ţelul nostru?
Stai să traduc pentru ne-sectanţi: să mergem înainte potrivit ghidării dictatorului nostru Gregorian Bivolaru indiferent de realitate şi indiferent de informaţiile contrare pe care primim pe drum.

O morală chiar demnă de crăciun yoghinaşi drag. Mulţumesc că ai demonstrat exact nivelul de ingoranţă generală în secta ta dragă să pentru a da un exemplu viu pentru care oameni să nu se ducă în preajma misei pentru că răspunsuri nu se găsesc acolo. În misa sunt doar perpetuări al unor idei populare în media alternativă şi nimic altceva.  

Numai mie mi-se pare că o astfel de atitudine (care crează aptitudine, aduce-ţi aminte de dictonul preferat al misaniilor) una lipsită de respect? Şi eu nu cred în povestea respectivă la propriu. Cum de eu am mai mult respect pentru Isus şi ce avut el de spus (dacă a existat şi biblia reflectă în mod real ce avut el de spus) decât tu yoghin creştin cuminte care scrie frumos despre crăciun pe blogul său?  


Un răspuns la acest articol

No comments:

Post a Comment