3.12.11

Cea mai nouă revelaţie MISA

Un articol proaspăt pe pagina oficială a sectei MISA ne dezvăluie răspunsul la întrebarea care ne tot deranja după conferinţa ţinută de liderul sectei şi care a fost întitulată Vestea cea bună, şi anume de ce este în ordine pentru un grup de oameni care se auto-declară spirituali şi yoghini să se bucure de moartea altor fiinţe umane. Aveţi aci răspunsul: 
volumul 6 al Evangheliei după Ioan, unde scrie că atunci când cineva este atacat şi viaţa lui este pusă în primejdie, se poate apăra prin toate mijloacele posibile.
Fragmentul citat se referă la aşa zisele chemtrail-uri (pentru definiţia şi descrierea dată de sectă vezi aceaşi articol) care oficialii MISA care publică pe pagina oficială a sectei au declarat bazat pe zvonuri şi idei conspiraţioniste de pe internet, că sunt o metodă de a otrăvi populaţia planetei, desigur motivat de nevoia organizaţiei perfect controlate şi administrate satanice (în ochii yoghinilor MISA) numiţi francmasonerie sau mai nou iluminaţi ca să facă rău de dragul răului. 

Ceva ce nu se spune în articol şi până acest moment nu a fost declarat nicăieri în mod oficial este problema micoscopică de unde se vor duce liderii francmasoneriei dacă potrivit ordinelor proprii se va otrăvi întreaga planetă. 
Am şi eu o ipoteză referitor la acesta (şi eu am bun simţul să-l denumesc ipoteză şi nu revelaţie divină şi de necontestat) şi anume că liderii MISA cred în ideaa promovată de David Icke şi anume că iluminati/francmasoneria sunt de fapt extratereştri malefici care vor să preia controlul total asupra omenirii şi sunt în acest moment deghizaţi ca lideri al lumii. 
Zic asta bazat pe faptul că edituri controlate de secta MISA au publicat cărţiile lui David Icke şi aceste cărţi au fost (şi probabil sunt în mod curent) vânduţi în mod oficial în cadrul evenimentelor organizate de MISA respectiv meditaţiile şi revelaţiile cu federaţia galactică (sau cum se numea) cu extratereştrii benefici la care cursanţii religioşi de tip creştin care practică un fel de sport care nu intră nicdecum în conflict cu religia lor în cadrul MISA (potrivit poziţiei oficiale a sectei), s-au rugat la aceşti extratereştri şi au cerut să vină pe Pământ şi să le salveze de aceşti extratereştrii malefici. 

Deci care e mesajul articolului? După părerea mea, luând în considerare evenimentele din ultimi ani şi în special cele din ultimele luni, MISA vrea să îşi convingă adepţii, adică membrii fideli al sectei, că:

1. tot ce se declară în mod oficial de către liderii sectei este adevărul absolut şi care nu poate fi pus la întrebare indiferent de condiţii şi în special indiferent de faptele de care adeptul este conştient pentru că un astfel de comportament se pedepseşte la modul cel mai grav 

2. toţi cei care înrdăznesc să îşi exprime opinia care nu este în perfectă concordanţă cu poziţia oficială sunt trebuie eliminaţi din sectă

3. adeptul trebuie să facă tot ce i se spune de către liderii sectei

4. există un război dintre francmasonerie şi secta numită MISA în care adepţii sectei sunt războinicii binelui iar francmasonii şi cei care nu sunt de acord cu sectă sunt răzbionicii răului sau a Satanei însuşi

5. în cadrul acestui război totul este permis şi toate uneltele la dispoziţia adeptului sunt permise şi susţinute cu vorba lui Isus şi vorba lui Grieg. În exemplul de mai sus toate mijloacele posibile sunt susţinute de un pasaj dintr-o evanghelie gnostică şi care a fost tradusă şi adaptată după gustul liderilor sectei şi publicată în cadrul sectei iar la sfârşit vândută sau dată cadou în cadrul aceaşi secte în mod oficial făcând parte din doctina oficială a şcolii. 


O singură întrebare mai rămîne: vedem cumva începutul transformării sectei MISA într-un grup de terorişti religioşi cumva de genul sectei Aum Shinrikyo/Aleph

Şi dacă da mai există vreo şansă ca să fie opriţi înainte să facă ceva întradevăr grav împotriva larvarilor şi inamicilor sectei declaraţi demoniaci de către lideri MISA? 

1 comment:

  1. Motto: "Glumim, glumim dar nu parasim incinta" - groparul.

    Sunt de parere ca o singura intrebare a ta este complet deplasata si stii foarte bine aceasta. Este paranoia ta care vorbeste. MISA e o grupare PASNICA! Nu au protestat violent nici cand au fost atacati de jandarmi, nici cand au fost batuti la IML. O grupare cu o urma de violenta mascata in ea.. ar fi izbucnit violent pusa la colt cu arma la tampla.

    Deci te rog urgent sa iti revizuiesti atitudinea pentru ca ai intrecut masura. Aceasta este scopul tau, sa faci oamenii sa creada ca o sa killarim oameni nevinovati? Ce mai asteptam, au trecut 24 de ani. Cand o sa trecem la represalii, cand o sa fim in anul 80 de yoga???

    Iar NLP-ul "si daca da" este cu atat mai ofensator. Noi nu avem nimic cu ceilalti care nu vor sa faca yogam nu fortam pe nimeni. Te supara ca spunem despre atrocitatile pe care francmasoneria le realizeaza, ca vor sa omoare 6 miliarde de oameni? Nu o spunem numai noi, sunt o multime de oameni. Si ei sunt sectanti? Toti aceia care spun ca francmasonii isi urmeaza agenda lor nefasta sunt sectanti si o sa faca ceva grav celorlalti oameni?? Tu macar realizezi ce magarii spui sau o faci intentionat, constienta fiind?

    ReplyDelete