10.4.11

Internetul a devenit prea periculos pentru MISA


MISA este o sectă. 
Dezvăluirile şi informaţiile alternative oferite în principal de către bloggeri şi comunităţi nedependente de biroul de presă MISA au devenit în ultima vreme tot mai numeroase şi mai credibile, punând în real pericol campaniile de manipulare colectivă la cursanțiilor și a potențialiilor cursanți MISA. 
Planul spiritual misan de stăvilire a acestei adevărate treziri mondiale conţine 2 elemente:
1. Controlul şi restrictionarea internetului pe diverse motive: utilizarea calculatorului crește Yinul și descrește Yangul, anumite pagini web sunt periculoase pentru că cu citirea lor cursantul se umplă de demoni (example exmisa.ro, exmisa.net, exmisa.org, google.ro), anumite lucruri precum reclamele Vodafone sau videoclipurile lui Lady Gaga sunt pline de semne satanice francmasonice și trebuie evitate sub orice formă de către o persoană întradevărat spirituală. 
Astfel se creează bazele unei cenzuri selective a internetului după modelul experimentat în China, a detectarii şi reprimării opozanţilor dictaturii Misane. 
2. Preluarea subiectelor asa-zis „conspiraţioniste” de la diverse siteuri internaționlale și prezintarea informațiilor ca revelații unice și prezentate în premieră. Crearea de falşi opozanţi (francmasoni etc) şi directionarea curentului de trezire pe linii moarte.


MISA oferă imunitate totală la ironie.

No comments:

Post a Comment