3.2.12

Logică misană

Inspirat divin din această piesă de propagandă misană.

Am vorbit de mai multe ori despre cum funcţionează adevărul în MISA şi de ce potrivit propriei definiţii o sectă foloseşte cuvinte într-un sens total diferit decât ce scrie în dex. Să vedem ultimul exemplu de această distorsionare a modului de a gândi normal măcar dacă nu raţional.
Doriţi să scrieţi despre MISA? Luaţi legătura cu Biroul de presă al MISA.
Cumva precum în cazul faimoasei emisiuni Happy Hour unde aţi fost invitaţi să vă exprimaţi opinia la fel ca ceilalţi invitaţi dar aţi refuzat.

Înţeleg că este mult mai uşor să daţi replici la articole de satiră sau la articole de acest gen al cărui autor nici măcar n-a fost capabil să verifice dacă adresa web menţionat de ea este sau nu validă (tip: nu e). Desigur şi pe mine mă deranjează astfel de lucruri, dar poate eu sunt de vină pentru că m-am lăsat de misa după patru ani şi poate nu am primit iniţierea super secretă în dacă cineva face o greşeală tu ai voie să minţi cu neruşinare.
Interesantă este alegerea cu siguranţă divin inspirată şi ghidată în mod direct de către un iluminat în viaţă Gregorian Magnus Aurolsson Bivolaru de a răspunde acestor articole şi sub nici o formă articolelor de acest tip* sau a emisiunilor de acest gen.
Veniţi la cursurile şi evenimentele pe care le organizăm.
Pe bune? Adică pot să mă duc la cursul de anul 10 la shivaism sau la grupul mare de Vira (ca femeie)? Sau la grupul mare de Shakti? Ca ne-cursant?
Oh nu mă pot duce decât la primele cursuri din septembrie şi atât? Dragilor totmai asta e problema. Nu zice nimeni că iniţieriile tantrice încep cu cursul nr 1, dar spălarea de creier începe de atunci. Problema e că trebuie să ştii deja să recunoşti semnele. Şi la grupurile speciale (gen shakti/vira, maestru-discipol, susţinerea/plecare definitivă din viaţa politică a lui Xulescu, împotriva asteroidului/cutremurului/apocalipsei/francmasonilor etc.) tot n-ai acces. Nici măcar dacă eşti cursant sectant. Numai după un anumit timp (de spălat de creier) eşti permis să intri acolo. Dar nici atunci oriunde.
Sau vreţi să ziceţi că orice ziarist curios de MISA şi care vrea să scrie un articol sau să facă un reportaj ca lumea, adică nu exact aşa cum vreţi voi ci cum este realitatea, va avea full access la toate evenimentele şi cursurile menţionate mai sus (sau inventate de când am plecat eu din sectă) sau la culmea culmelor: la proba secretă de la Miss Shakti Costineşti organizat de membrii/cursanţi/simpatizanţi MISA pe un teritoriu care este proprietatea vreunuia dintre aceste persoane (cel puţin oficial, pe hârtie dar nu cu adevărat. Vezi şi cazul) sau chiar MISA, şi unde au acces numai cursanţi MISA care au îndeplinit anumite condiţii stabilite de conducerea MISA?

Vorbiţi măcar cu câţiva dintre miile de yoghini care urmeză cursurile MISA.
Adică cu Crina Calek, singura cursantă MISA căruia este permis să vorbească cu presa?
Sau s-a schimbat regula anunţată de fiecare dată înainte de vreun eveniment major de a nu vorbi sub nici o formă cu ziarişiti că sunt demoniaci şi lucrează pentru securitate/francmasoni/mass-media etc. şi vor întoarce orice aţi zice împotriva MISA pentru că au puteri paranormale malefice cu care pot să facă asta şi singura cursantă MISA care a fost iniţiată în tehnica contracarării acestei infuenţe profund malefice este Crina Calek? Asta timp ce aceaşi maeştrii ai yoga propagandei spun că peste 80% din cursanţii MISA au facultate unii chiari şi doctorate?
Timp de patru ani când am fost membră al sectei MISA numai această avertizare am auzit-o şi niciodată n-am fost încurajată să vorbesc cu oricine, nici măcar cu familia mea dacă nu sunt pro-MISA, despre ce se întâmplă în cadrul întâlnirilor sectante.
Aţi schimbat regula? Bun. Dacă nu această afirmaţie pe pagina oficială MISA, în răspunsul oficial dat de biroul de presă. De aici putem să tragem concluzia că această afirmaţie este făcută în mod oficial, în scris aşa cum aţi declarat că vreţi să comunicaţi cu lumea externă.
Din păcate această afirmaţie este o minciună ordinară şi asta ştiţi şi voi. Deci sunteţi nişte ipocriţi care se tot plâng după respectarea adevărului când e vorba de a fi critic de MISA dar nu au absolut nici o problemă de a minţi când le convine lor.

De altfel această stare spirituală sublimă în care au fost în mod evident iniţiaţi toţi cursanţii MISA a fost exemplificat splendid de mai mulţi cursanţi MISA la ultima tabără yoga organizată de mereu aceaşi MISA.
Informaţi-vă despre procesele pe care MISA şi Gregorian Bivolaru le-au câştigat
Care ar fi acesta? Cumva procesele la care a fost achitat, dar nu declarat nevinovat, şi nicidecum nu le-a câştigat? Sau procesele care au fost prescrise pentru că iluminatul Scumpi a reuşit să fugă din ţară de suficient de mult timp şi avocaţii spirituali al sectei au reuşit să tragă din timp suficient încât faptele să fie prescrise?
Sau la proces precum cel în care maestrul iluminat detaşat de tot ce este material şi rău a cerut statului Român 30.000 de Euro pentru meditaţiile din timpul comunismului, adică persecuţia lui percepută în starea de paranoic pe care îl cunoaştem foarte bine de pe aceaşi pagină yogaesoteric.net.
minciunile şi calomniile vehiculate despre această şcoală de yoga
Sursa majorităţii minciunilor şi calomniilor este însuşi maşina de propagandă MISA, adică yogaesoteric.net, instructorii de yoga, ayurveda şi coordonatorii/toarele diferitelor grupe şi grupuleţe din sectă respectiv grupurile online exlusiv pentru cursanți fideli care nu pun niciodată la întrebare poziţia oficială dictată de liderii sectei.
Vă provocăm să faceţi o anchetă şi să aflaţi cine sunt cu adevărat cei care poartă o acerbă campanie împotriva şcolii de yoga MISA şi care de cele mai multe ori se ascund sub masca laşă a anonimatului
Care se ascund? Desigur. Nu trebuie nicidecum să ascultaţi pe acele persoane şi acele persoane trebuie, trebuie TREBUIE să se identifice astfel încât să le putem declara demoniacisecuriştispioniavo-căţei şi dacă sunt cumva cursanţi în mod prezent să le dăm afară de la curs repede, repejor.
Desigur. Nu e nici urmă de comportament sectant aici. Nici urmă frate. E perfect normal ca o şcoală spirituală să facă aşa ceva. Să publice articole de acest gen. Să dea ca cadou filmuleţe de acest gen. Etc. 

Deh, iată o altă exemplificarerealizeazăă a strării de sectant newagist impulsionat (deloc) paranormal de către liderii sectei.

Şi în final o întrebare.
Ştiaţi că de opt ani yoghinii realizeză mitinguri aproape săptămânal pentru a protesta împotriva abuzurilor la care au fost supuşi de către autorităţile române din 2004 şi până azi?
Personal am fost o singură dată la un astfel de miting organizat de MISA, dar asta fost de mult timp. Cred că undeva prin 2006/2007. De atunci văd numai imagini precum asta


şi nu pare ca la aceste mitinguri extrem de importante să participe prea multe persoane. În următorii patru ani nu prea am auzit anunţuri pentru astfel de mitinguri deşi am lipsit de foarte puţine ori de la curs şi am fost mereu atentă când s-au făcut anunţurile. Deci care e treaba? E vorba de nişte ashramişti care au ca karma yoga să se ducă în fiecare săptămână la un anumit loc cu semne de protest şi consacrare prealabilă şi atât? De ce nu mai aveţi mitinguri de acest gen?
Sau de ce nu publicaţi şi voi câteva imagini de la aceste mitinguri. Mersi.


p. s. Atât timp cât o "mişcare spirituală" înfloreşte** timp de 22 de ani "în ciuda campaniilor furibunde de dezinformare, de defăimare şi de calomniere şi a abuzurilor realizate de autorităţile române asupra yoginilor" poate, doar poate, că acele campanii furibunde nu sunt totmai atât de furibunde.
Personal n-am trăit în timpul comunismului cel mai dur, dar aparent am mai multă capacitate de empatie cu aceste persoane decât yoghini din cea mai evoluată şcoală spirituală din viitorul capitală a universului după întoarcerea lui Isus, pentru a-mi dă seama că un grup care potrivit propriei birou de presă înfloreşte chiar în ciuda acestor campanii, şi a cărui lider nu numai că a vrut să facă rost repede de 30.000 de euro pentru ceva super secret şi super spiritual desigur, şi deodată şi-a amintit de persecuţia groaznică de care a avut parte în timpul dictaturii comuniste, cam cu 20 de ani după 1989.
După părerea mea o astfel de persoană, şi o astfel de organizaţie când se plânge de o persecuție inexistentă nu face altceva decât să scuipe în faţa oamenilor care chiar au avut de suferit în timpul şi după epoca comunistă.
Doar aşa un gând, şi un subiect de meditaţie pentru data viitoare când tema este empatia.

* Acoperirea unei minciuni cu o altă minciună şi mai mare şi mai obraznică nu îndeplineşte standardul adevărului şi nu constituie un răspuns adecvat. Sunt prezentate apoi o serie de relatări ale aşa-ziselor victime ale MISA luate,
** Pentru că MISA este o organizaţie atât de deschisă şi perfect legală încât din acei 22 de ani nu avem absolut nici o informaţie a numărului de cursanţi, nu putem spune dacă această înflorire este chiar adevărată sau este o altă exemplificare a adevărului în sens misan, adică o minciună cât spirala cea mare de la hiatus. Potrivit singurelor surse de informaţii bazat pe care se poate face o estimare a numărului de cursanţi (numărul aproximat de participanţi la spirala cea mare de hiatus din fiecare an organizat la Costineşti) şi numărul de exemplare al magazinului Yoga magazin publicat de o editură MISA, numărul real al cursanţilor este disputat şi discutat de mult timp, dar numărul gigantic de peste 30.000 nu iese nicicum. Deh, altă exemplificare spirituală.

Mă opresc aici pentru că, sincer am lucruri mai importante de făcut deşi mai sunt multe-multe lucruri de spus legat de acest răspuns oficial. Poate data viitoare. 

No comments:

Post a Comment