7.2.12

Drept la replică a unui fost cursant(ă)

Motto:
"Să nu fii niciodată un spectator la  nedreptăţi, sau prostie".
Christopher Hitchens

Drag Costică, 

Pe blogul tău, în secţiunea Impresii scrii despre "fostul cursant Miahai Rapcea" şi îţi dai cu opinia că aceasta cumva promovează homosexualitatea pentru că s-a îmbrăcat ca Batman odată? Interesantă impresie. 
Uite îţi zic şi eu impresia mea despre tine, blogul tău şi şcoala ta. Sunteţi nişte ipocriţi de proporţii gigantice. 
Ca să dovedeşti că nu eşti ipocrit. Vezi definiţie la acest cuvânt, sau dacă vrei glosar, că dexul şi wikipedia e aparent inamicul nr 2 al yoghinului MISA şi de aceea deşi unii dintre ei ştiu forate bine de ce există un curcubeu sau un anumit fenomen de lumină, nu au absolut nici o problemă să declare cu o propoziţie după acesta că apariţia curcubeului este un semn 100% dovadă de divinitatea sau autenticitatea unui eveniment misan. Şi da în acest context folosesc cuvântul misan ca un cuvânt menit să jignească cei cu sensibilităţi atunci când e vorba de un cuvânt care se referă la ei dar nu au absolut (integrat spiritual în) nici o problemă cu cuvântul francmason aruncat ca un cuvânt menit să jignească, sau cuvântul securist sau demoniac, sau şobolan, sau cu faptul că maestrul lor (cică) spiritual a declarat cp ei, ca yoghini buni şi fiinţe spirituale trebuie să se bucure de moartea a mii de oameni. 
Uite că am ajuns iarăşi la ipocrizie. Interesant, sau mai bine zis semnificativ este faptul că nu poţi să te uiţi la aproape orice în secta MISA fără a vede ipocrizia liderilor şi membriilor ei. 

Dar să ne întoarcem la tine Costică care reprezinţi alături de biroul de presă opinia liderilor MISA şi care potrivit pagini lor yogaesoteric.net
Acest site NU reflectă neapărat opiniile personale şi convingerile TUTUROR cursanţilor yoga sau ale tuturor persoanelor care participă la diferite acţiuni organizate sub egida MISA. 
Un disclaimer pe care tu ai evitat să pui pe blogul tău. 

În postul întitulat Fostul cursant spui (punctez aici faptul că acesta din urmă este un citat direct din postul de mai sus, spre deosebire de maestrul tău spiritual care doar declară că citează ceva şi de multe ori punctează acest lucru de multiple ori ca şi cum acesta ar creşte cumva valoarea informaţiilor. Deci iată Costică un citat, complet, fără modificări de conţinut şi cu sursa specificată. Ce zici de asta ca un început?): 
Propun foștilor cursanți (care astăzi investesc timp, energie, bani ca să-l defăimeze pe Gregorian Bivolaru) să realizeze ei o școală de yoga paralelă ce poate fi numită chiar MISA -2, prin care să ne arate cum trebuie procedat corect. Sper că sunt capabili să ne ofere soluții competente ținând cont mai ales de studiile pe care dânșii le fac acum. Aștept cu nerăbdare să observ plin de uimire și încântare valoarea lor spirituală.
 În primul rând
În al doilea rând propun un test spiritual pentru tine personal, legat exact de această provocare pe care crezi tu că nimeni nu este capabil să acepte. Uite mă dau eu ca voluntar. 

Propunerea mea este următoare: 
zici că foştii cursanţi - eu sunt o fostă cursantă deci îndeplinesc acest criteriu

ar trebui să realizeze o şcoală de yoga paralelă - aici intervin cu o modificare dar care este de bun simţ şi potrivit mediului în care purtăm această convorbire (sau monolog, vom vedea), adică de a realiza un blog paralelă cu paginile web gen yogeasoteric, misa-yoga, şi chiar blogul tău Costică. Vezi acest lucru există de mult timp. 

Zici de asemenea că acesta poate fi chair denumită MISA -2. Aici nu prea înţeleg de ce trebuie să fie -2 sau de ce e acolo acel - dar să trecem peste acest aspect irelevant şi să zicem că ai vrut să spui că o MISA version 2.0. 
Vezi că blogul paralel cu un 2 după titlu există deja. Aici

Propunerea mea este următoare: 
Convinge-ţi prieteni tăi de la blogul MISA să pună un link la blogul meu, ori cel cu un 2 în nume ori acesta dacă vor să promoveze numai bloguri în limba română. 
Iar după aceea sau în loc de acesta, dacă pentru vreun motiv sau altul nu eşti dispus sau capabil să îndeplineşti această sarcină, pune un link la oricare dintre blogurile mele pe blogul tău. Undeva într-un loc vizibil. 

Ţi-se pare corect propunerea? Ce zici Costică te bagi sau faci încă o exemplificare a stării de ipocrizie învăţată în secta MISA? 
Aştept răspuns. 

Cu drag, 
Mahashakti

p.s. "Mihai Rapcea a facut o comparație între Gregorian Bivolaru și Drukpa Kunley". 
1. Această afirmaţie nu este adevărată Costică, şi ştii tu asta foarte bine, dacă ai citit articolul respectiv şi nu te-ai oprit la titlu. Iar dacă ţii să distorsionezi faptele aşa cu îţi convin ţie sau dacă nu eşti dispus să citeşti un articol înainte să comentezi şi înainte să-ţi permiţi comparaţii atunci mai bine taci şi rămâi macar cu imaginea publică lipsită de exemplificarea acestui comportament sectant evident. Doar un sfat prietenesc. De la o fostă cursantă MISA. 
2. Dacă ignori acest lucru şi mai faci comparaţii inspirate de acest gen (sau vreun coleg de al tău face ceva asemănător şi tu nu faci public obiecţiile referitor la acest lcuru), am şi eu libertatea să fac comparaţii între Gregorian Bivolaru şi Jim Jones sau Charles Manson sau Shoko Asahara sau Claude Maurice Marcel Vorilhon cunoscut şi ca Raël sau o comparaţie între Gregorian Bivolaru şi L Ron Hubbard sau  Joseph Di Mambro sau Marshall Applewhite sau David Koresh sau Sun Myung Moon etc? 

1 comment:

 1. Sa mor de ras. Eroina anti misa cu tupeu in varf de bat.

  Ia te uita, alta desteapta care vorbeste de spalatul pe creier la MISA. Chiar sunt impresionat, ai gasit chiar un fel de "etapizare": Etapa1 - te inscrii la cursuri. Etapa 2 - la cursuri ti se spala creierul. Etapa 3 - dupa shamponare maxima esti acceptat la grupurile speciale unde se inoculeaza ideile care sunt inghitite orbeste. Asta inteleg. Bravos, e mai mult decat ce au zis alti idioti, tre sa recunosc. Esti si creativa, deh.. mahashakti...
  Ghallenge: avand in vedere ca ai fost la curs si ca la sala se executa DOAR ce scrie in cursuri, iar cursurile sunt mai nou publice si pe net (ceea ce mai degraba face o favoare yoghinilor care nu si-au pus cursurile cap la cap, multumim) te provoc sa postezi un mic articolas cu extrase din cursuri, cu exact tehnicile care spala neuronul.

  Ce zici, te bagi? Sa vedem ai si smartness la bord sau numai tupeu, vorba romanului, la greu.

  Si o mica nota de subsol: Dai dovada de ipocrizie maxima tu, sub umbra anonimatului, sa lovesti intr-o persoana care macar are curajul sa spuna cine este. Tu poti sa fii vecina de peste drum care arunca apa in strada in fiecare noapte dupa ce-si spala boarfele, poate tocmai ai iesit de un ospiciu, sanatoriu, poate ai comis o crima. Poti sa minti sa nu fii fost deloc la curs ci doar sa le fi frunzarit pe net pana in anul 4, poti sa si fi chiar un barbat smintit sau cel putin kinky, ofticat ca n-are pasarica.

  Sub anonimat poti fii oricine si poti sa trambitezi orice. Treaba ta. Dar un dialog, tu sub anonimat, cu o persoana reala... Is that even fair? Si ii mai dai si sfaturi? Cum numesti chestia asta?

  ReplyDelete