20.11.10

Articole "inteligente" de autori misani 2


Nişte comentarii şi corecţii la articolul "inteligent" de pe http://yogaesoteric.net/ "20 noiembrie 2010. Ziua Internaţională Antichemtrails" postat pe pagina web oficială MISA, organizație cu scopul de a ridica nivelul spiritual al omenirii, dar aparent şi cu scopul de a diminua nivelul de inteligenţă a umanităţii. Iată exemplu superb de Satya (Adervărul, aşa cu literă mare, material de anul întâi la cursurile de yoga tradiţională şi integrală organizat de MISA) şi de creşterea inteligenţei (promisiune principală pe afişele cursurilor de yoga). 
Şi în cazul în care dispare iată articolul integral:


20 noiembrie 2010. Ziua Internaţională Antichemtrails
Pagina de pe Facebook a evenimentul a fost ștearsă peste noapte

20 noiembrie 2010 a fost aleasă ca ziua în care să se ia atitudine împotriva metodelor criminale de intoxicare, otrăvire şi îmbolnăvire a oamenilor prin pulverizarea din avioane a unor substanţe toxice, virusuri şi germeni patogeni. Evident, această inițiativă a deranjat. Suficient de mult pentru a se lua măsuri radicale: pagina de pe Facebook a Zilei Internaționale Antichemtrails, la care s-au înscris peste 2000 de participanți, a fost ștearsă de către cineva care a piratat contul unui utilizator, aparent anulând evenimentul. 
Versiunea în engleză va fi repostată curând, până atunci cei interesați pot accesa versiuni ale paginii șterse în limba franceză, în limba greacă, sau în spaniolă. Pentru a afla mai multe despre dârele morții puteți viziona o serie de filme documentare şi diverse mărturii zguduitoare la adresa www.i-openers.net. 



În România, în data de 20 noiembrie 2010, va avea loc la Braşov o conferință cu tema CHEMTRAILS - DÂRELE MORŢII, organizată de Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor şi Libertăţilor Cetăţeneşti. Locul desfășurării acesteia este Centrul Cultural Reduta, Sala de muzică (parter), începând cu ora 17.

Citiți și: 
Mărturii zguduitoare privind dârele morţii [chemtrails] care apar pe cer în urma unor avioane (spre a răspândi pe ascuns boli, suferinţă şi moarte) 
Acţiunile criminale de intoxicare a populaţiei prin intermediul chemtrails-urilor s-au intensificat în ultima perioadă 

yogaesoteric
20 noiembrie 2010

În primul rând ”Pagina de pe Facebook a evenimentul a fost ștearsă peste noapte”. Daaa, poate, dar deja exista o altă pagină. A-și fi curioasă de ce (înafara de scopul evident de manipulare şi de propagandă) crede autorul articolului de pe yogaesoteric că îndepărtarea paginii este motivat răuvoitor? Multe pagini de pe Facebook sunt şterse pentru că spamează utilizatorii (lucru tare inconvenient) ori sunt şterse uneori din cauze tehnice (vezi exemplul problemei care a şters în special pe utilizatorii de genul feminin) etc. Sau de ce nu a fost şters în mod voit de către cel care a creat pagina? Am ajuns la faza la care e diabolic şi francmason cineva dacă se răzgândeşte? Sau ceva inimaginabil şi incoprehensibil pentru spiritualii de la MISA: se informează că au o informație greşită şi încetează să răspândească informația respectivă (spre deosebire de poziţia oficială misană care susţinea că nu au produs nici un film porno deşi la momentul respectiv mai multe filme au fost disponibile pe net). Dar nuuuuu, trebuie să fie vorba de o conspirație galactică al francmasoniilor. Ce bine e în lumea simplistă şi alb-neagră a paranoicilor. 

Deci să vedem. Nu există grupuri/pagini anti-chemtrails pe Facebook? Desigur că există. Poate yoghinaşii fascinaţi de tradiţia milenară au fost derutaţi de complexitatea siteurilor sociale gen Facebook şi nu au înţeles ce înseamnă un eveniment.  

Alte pagini similare:
Anti chemtrails în gremană
Grup despre chemtrails în franceză
Grup despre chemtrails în engleză
După o căutare scurtă putem găsii multe alte. Dar acum mă întreb, dacă prezenţa acestei informații pe pagina respectivă (http://www.facebook.com/) este atât de importantă şi chiar a dispărut, de ce nu au fost capabili şi dispuşi yoghinii preocupaţi cu soarta omenirii să facă o nouă pagină pentru cauză? Nu au găsit nimeni să facă acest lucru? De ce? Sunt prea ocupaţi cu meditaţii împotriva cutremurelor, apocalipselor iminente, împotriva anumitor persoane (procurori, avocați care le prind cu minciuna etc.) sau cu ce?

No comments:

Post a Comment