26.2.11

MISA încalcă în mod flagrant deontologia profesională și Yama și Niyama


Poftim. Care e diferenţa dintre când voi spuneţi şi când spune altcineva?

Cum e smerenia, cum e onestia în spiritualitate sau după anul n aceste lucruri sunt tot atât de opționale precum încălzirea înainte de asane despre care aţi minţit spus în anul I că sunt obligatorii mereu şi pentru toţi care practică asanele? Ah clar lipsesc cu desăvârşire. Minciuna şi calomnia sunt lucruri rele numai când sunt îndreptate spre voi. Clar. Ipocrizia e un lucru de dorit în spiritualitate made in MISA. Thanks.

Deci să vedem la rând. De câteva zile nu merge exmisa.ro. Bucurie mare, chiar extaz divin la misa.
Apare urmatorul lucru (că nu e articol sau nimic ce are o denumire în vreo limbă pe care eu cunosc):

Site-ul exmisa.ro a fost suspendat prin hotarare judecatoreasca! Cercetarea penala continua. Cecilia Tiz trimisa in somaj
La data de 24 martie 2010 Curtea de Apel Bucuresti a solutionat dosarul 3870/2/2009 pronuntandu-se pentru suspendarea site-ului "exmisa.ro" avand in vedere gravele incalcari ale legii ce fac obiectul unor cercetari ale Parchetului de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti si a DGPMB - Serviciul de investigare fraudelor. Datorita deficientelor sistemului juridic romanesc aceasta decizie a putut fi pusa in aplicare abia in aceste zile, la aproape un an de la pronuntarea sentintei.

Cu aceasta ocazie Cecilia Tiz a devenit in mod oficial somer, insa echipa de diversionisti care se ascunde in spatele ei cauta acum alte metode de derutare si manipulare a yoghinilor. Vazand ca metoda injuriilor nu mai functioneaza acum departamentul anti-MISA incearca metoda calului troian lansand bloguri diversioniste care frizeaza nebunia, false conferinte ale lui Gregorian Bivolaru si zvonuri ca MISA ar fi angajat hackeri pentru a dezactiva site-ul!
"Diploma" masonica a Ceciliei Tiz de pe fostul site exmisa.ro
Va invitam sa urmariti un film despre activitatea infractionala a celei care si-a spus Mahacutra (marea cutra) si care in colaborare cu mai multe concerne media detinute si controlate de catre masonerie a revarsat un potop de minciuni si injurii impotriva MISA. 

Postarea se va actualiza, va rugam sa reveniti.
Repostat aici în caz că dispare de pe misa-yoga.blogspot şi poziţia oficială devine ca şi cum nici nu a existat vreodată.
Poftim şi screenshot



Hotărârea judecătorească la care se face referire în text:

09/09/2009 Încheiere
Solutie: C U R T E A, Întrucât potrivit dispoziţiilor art. 6 pct. 1 din Convenţia Europeană pentru apărarea Drepturilor Omului şi a Libertăţilor Fundamentale dreptul la un proces echitabil şi dreptul de a fi judecat de o instanţă independentă şi imparţială constituie principii fundamentale ale statului de drept pe care instanţa trebuie să le aplice cu prioritate, în orice litigiu, indiferent de modul în care puterea legislativă sau executivă înţeleg să organizeze sistemul judiciar sau să aloce resurse pentru funcţionarea acestuia, Întrucât respectarea acestui drept presupune un volum de cauze şi un grad maximum de complexitate pe fiecare şedinţă de judecată care să permită fiecărui judecător studierea şi înţelegerea situaţiei de fapt dedusă judecăţii în fiecare cauză, analizarea temeiurilor juridice invocate şi a tuturor dispoziţiilor legale incidente, identificarea şi studierea jurisprudenţei interne şi externe relevante în fiecare cauză, identificarea măsurilor de administrare a fiecărei cauze necesare soluţionării sale cu celeritate şi totodată cu respectarea drepturilor procesuale, Apreciind că se impune stabilirea unui număr rezonabil de dosare ce poate fi soluţionat de un judecător în cursul unei zile sau al unei perioade determinate, pentru a satisface cerinţa dreptului la un proces echitabil şi pentru înlăturarea riscului unor erori judiciare, Consecventă Hotărârii Adunării Generale a Judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti nr. 3 din data de 31.08.2008 şi în solidaritate cu ceilalţi judecători care împărtăşesc aceeaşi opinie, precum şi cu personalul auxiliar şi conex din justiţie care se confruntă cu un volum foarte mare de cauze, Apreciază că se impune adoptarea unei forme de protest major, în solidaritate cu întreg corpul judecătoresc, sub forma restrângerii activităţii şi amânării judecării tuturor cauzelor, cu excepţia celor având ca obiect plasamente şi răpiri internaţionale şi discutarea stării de arest în situaţiile în care expiră starea de arest, Cum prezenta cauză nu se încadrează în rândul excepţiilor de mai sus, urmează a se amâna judecata la un nou termen, raportat la încărcătura şedinţelor de judecată planificate pentru perioada următoare şi dispoziţiile speciale referitoare la urgenţa soluţionării cauzelor având acest obiect, pentru când părţile vor depune toate diligenţele necesare soluţionării cauzei referitoare la depunerea şi comunicarea actelor procedurale şi a înscrisurilor de care înţeleg să se folosească. Pentru aceste motive, D I S P U N E: Amână soluţionarea cauzei pentru data de 02.12.2009, Completul 15 Fond, ora 12.oo, cu citarea părţilor care nu au termenul în cunoştinţă.
02/12/2009
Solutie:
03/03/2010 Soluţionare
Solutie: Amână pronunţarea pentru miercuri 10.03.2010 şi la 17.03.2010 şi la 24.03.2010. DB/IB Admite cererea. Obligă pârâtul să depună în baza dispoziţiilor art. 34 din Regulament, suspendarea numelui de domeniu " remisa.ro" până la soluţionarea litigiilor dintre reclamantă şi titularul acestui domeniu. Obligă pârâtul la 4,3 lei către reclamantă cu titlu de cheltuieli de judecată.


Între timp vorba de pe softpedia (topicul depre misa şi co) e:
Exmisa.ro va reveni online peste cateva zile, cu forte proaspete si falnic ca un lingam tantric (...) Se schimba serverul de hosting, pentru un acces mai bun la site (...) Forumul exmisa.ro se muta pe un alt server, deoarece vechiul hoster nu oferea un QoS (Quality of Service) decent la un numar mare de accesari, de aceea forumul se incarca greu. Peste cateva zile exmisa.ro va reveni online

Pentru cei care au crezut ineptiile scrise pe acel blog misan, le-as recomanda sa citeasca mai bine si cazul acelui proces adus aminte. Daca ICI suspenda domeniul exmisa.ro (si nu remisa.ro) acea actiune se intampla nu la 1 an. Dar logica misana pervertita de calatoriile peste 777 miliarde de ani, uita ca unde e lege nu e tocmeala. Ceea ce au scris lingaii pe blogul lor e o minciuna si articolul in care insinueaza ca, Cecilia si-a pierdut locul de munca e un pamflet cel mult, ca sa nu zic ca e o imbecilitate (sau avem voie sa folosim limbajul lemnar?) (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/coolspeak.gif) Ca si faptul ca se aduce aminte de activitatea infractionala a doamnei respective. Din imposibilitatea de a aduce dovezi dau misanii din gura mai rau ca tatele din Tartasesti in speranta ca maistrul lor "gainar" (da, da, hipnotiza gaini cand era mic) le va da ceva de-ale gurii.
In primul rand domeniul exista foarte frumos, se poate verifica la rotld.ro, nu apare in nicio lista de site-uri suspendate. 

whois exmisa.ro
[Querying whois.rotld.ro]
[whois.rotld.ro]

% Whois Server Version 2.17/2009-12-18 - whois.rotld.ro

% Rights restricted by copyright.
% Specifically, this data MAY ONLY be used for Internet operational
% purposes. It may not be used for targeted advertising or any
% other purpose.

% Este INTERZISA folosirea datelor de pe acest server in oricare
% alt scop decat operarea retelei. In special este INTERZISA
% folosirea lor in scopuri publicitare.

% Top Level Domain : ro
% Maintainance : www.rotld.ro

Domain Name: exmisa.ro
Registrar: ICI - ROTLD
Whois Server: http://pwhois.rotld.ro/static
Referral URL: http://www.rotld.ro

Name Server: ns2.adisan.ro
Name Server: ns.adisan.ro

Domain Status: Locked
Domain Status: DeleteProhibited
Domain Status: TransferProhibited

Daca dati ping spre domeniul exmisa.ro
ping exmisa.ro
PING exmisa.ro (217.156.81.12) 56(84) bytes of data.
vezi vedea ca este rezolvat in IP 217.156.81.12 .

Mai mult daca se face traceroute catre domeniul exmisa.ro se poate vedea ca nu exista pachete pierdute pe drum ci doar ca ultimul IP inainte de server probabil ca nu routeaza cum trebuie mai departe. Poate sa fie problema de provider, de server, sau poate fi din cauza actiunilor rauvoitoare ale unor haceri smecherii in flood (a se citi script kiddies).

de-fra03a-ri1-ae-1.aorta.net 0.0% 3 56.2 56.2 56.0 56.4 0.2
84.116.132.153 0.0% 2 89.5 94.6 89.5 99.8 7.3
84.116.134.174 0.0% 2 89.9 90.2 89.9 90.4 0.4

(arasel)

Dar autorul plin de spritiualitate şi la un nivel superb în de-a-le spiritualității nu recunoaşte acest lucru în ciuda faptului că a fost informat de greşeala grosolană în ceea ce face. Deci unde văd dreptul la replică, dreptul la libera exprimare de care se plâng mereu pe pagina oficială yogaesoteric.NET? Nicăieri? A fost sublimat onestia sau ce? Nu mă mir. 

Comentarii pe chestia plină de ură şi calomnie de pe misa-yoga.blogspot.com

Anonim spunea...
In decizia dosarului 3870/2/2009, ce poata fi citita accesand link-ul de mai sus, se hotaraste suspendarea site-ului "remisa.ro", nu "exmisa.ro".

La care o fiinţa plină de spiritualitate de tipul produs en gros la misa:

marius spunea...
@ anonim 
Trebuie sa fie o greseala a grefierului, a operatorului sau o modificare intentionata a cuiva care a avut acces la baza de date a curtii de apel. "remisa" n-are nici un sens. Poti fi sigur ca pe decizia oficiala apare denumirea corecta sau daca nu atunci va fi corectata.
Desigur, nu poate fi vorba de nici o altă explicaţie. Desigur.
(!!!!!sarcasm sarcasm sarcasm!!!!!)


Iar faptul că aţi menţionat dreptul la libera expresie uite o exemplificare cu susţinere ocultă cvadrulpă:

No comments:

Post a Comment