16.12.10

Incă o dată despre sferele luminoase "paranormale"


Încă o dată (dar parcă vorbesc degeaba): sferele respective nu au nimic paranormal și apariția lor pe poze poate fi explicată foarte frumos fără să fie necesar o întreagă poveste pentru adormit copii. Doar este necesar de puține cunoștiințe de fizică și maturitate ca să recunoaștem că am greșit. Lucruri imposibile pentru un entuziast care crede ca a găsit dovada ultimă pentru personajele paranormale din imaginația sa. Și vrea să-și vindă cartea despre aceste lucruri. 

Deci cum spuneați domn Roxin:  
Nu a fost niciun piculet de soare. Cerul a fost total acoperit. Prin urmare, o reflexie luminoasa de la lumina soarelui sau a unei alte surse de lumina este exclusa.
Ok, clar. Ce ar fi dacă pozele ar fi fost făcute înauntru? Fără piculeț de soare? Și o sursă artificială de lumină? Dacă și acolo apar aceași sfere, iarași fără ritualuri elaborate atunci asta nu vă dă "nici un piculeț" de gândit? (Trist dacă răspunsul la această întrebare este nu.)  

Vezi fotografiile mai jos (fotografiile nu sunt facute de mine, sunt de pe internet, și pe ele apare o cântăreață americană cunoscută. Imaginea ei am cenzurat-o pentru că: 1. nu are nimic de a face cu tema, și 2. din câte am înțeles nu a dorit să facă public aceste poze.) 
Fotografiile au fost făcute în interiorul unei case. 
Nu pe data de 4 decembrie. 
Persoanele implicate nu au făcut un ritual special pentru a chema pe sferele luminoase înainte de a face pozele deci, aceste fotografii au fost făcute în condiții normale. 
A-și fi curioasă de explicația referitor la prezența sferelor în aceste poze. 



Deci sunteți (integrat în) absolut sigur că aceste "sfere" nu pot fi datorită altor cauze decât cel paranormal menționat de dvs. dl. Roxin? Sunteți sigur că vreți să vindeți o carte cu informații evident greșite? 

Și întrebarea poate cea mai importantă: Dacă aceste sfere apar spontan, de ce mai e nevoie de ritualul promovat de dvs? Cunoașteți Lama lui Occam?

1 comment:

  1. nu e nevoie de nici un ritual , mie imi apare in fiecare noapte in camera am reusit sa le si filmez, ce pana acum nu am gasit nicaieri decat aparitii pe poze

    ReplyDelete