21.2.10

Replica la replica biroului de presa MISA


De ce oare nu pot niste oameni super spirituali si cu anii de practica yoga care potrivit afisului de toate zilele cu care decoreaza straziile Romaniei de ani de zile, yoga care creste inteligenta, nu sunt totusi capabili sa aduca argumente normale, referitoare la acuzatiile care primesc. Sint capabili numai sa critice alegerea de fond muzical al reportajului? Cum adica, daca muzica nu e adecvata (sau suficient de spirituala a'la Misa pentru gustul lor) atunci ceea ce spun oamenii din reportaj despre greseliile lor nu mai sunt adevarate? Sa fim seriosi. Numai de acesta sunt capabile? Sa atace o femeie (manifestarea lui Shakti in viziunea lor, sa nu uitam) care indrazneste sa vorbeasca impotriva ideologiei misane si strigarea (pardon cpoy paste de la alta sursa, nici macar material original nu pot produce? WTF?) de satanism, manipulare subliminala, francmasoni, reptipieni etc. cand aud muzica din fundal. Si inca o chestie ciudata legat de expretiza lor in manipulare francmasonica. Maestru e atat de destept (pardon atat de initiat in cercuriile interne lui D-zeu) incat stie absolut toate secretele francmasoneriei fara ca sa fie participat macar o secunda la vreo activtate tinut de acestia. Si discipolii fideli se duc dupa el si se specializeaza pe semne oculte francmasonice si satanice ca recunosc imediat astfel de semne. Nici vorba ca a-si crede in prostii de genul ca daca asculti o piesa muzicala invers te umpli de demoni. E ridicol afirmatia. Sunetele sunt sunete, Pentru sunete nu conteaza in ce ordine sunt. Noi dam semnificatie sunetelor si ordinii lor pentru a comunica. nici vorba de comunicare cu demoni si nu stiu ce entitati paranormale.
Deci sa facem o recapitulare a ce se intampla aici. Misa este invitat la o emisiune despre ea si invitatia este refuzata din motive de orgolui si lasitate. Emisiunea nu este abandonata in lipsa permisiuniicelor de la Misa. Ei desigur incep meditatii impotriva ??? ceva. Probabil pentru scaderea telespectatoriilor emisiunii respective (s-a mai spus deja, incalcarea liberului arbitru). Elemente minuscule din emisiune sunt atacate de catre Misa. Conspiratii si manipulari sunt amintite. Refuzul propriu de a participa si de a exprima punctul de vedere este uitat. Argumentele celelatei tabere si fostilor discipoli nu sunt abordate si nu se da un raspuns la problemele abordate.
Concluzie: Bravo birou de presa si conducere Misa. Iarasi ati reusit sa aratati calitatiile voastre spirituale si intelectuale.

No comments:

Post a Comment