13.4.12

Ştiri legat de MISA


Ştiri proaspete legat de procesul MISA-Gregorian Bivolaru şi un eveniment interesant organizat de şcoala din Europa de nord, NATHA. 
Instanţa supremă a decis, joi, să reţină spre rejudecare dosarul în care liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost achitat pentru perversiune sexuală, act sexual cu un minor şi trafic de minori, admiţând astfel recursul procurorilor şi desfiinţând deciziile anterioare ale instanţelor.

Acesta a fost interpretată imediat de către biroul de propagandă MISA ca o repetare a patimilor lui Isus. 

Dar în mod evident acesta nu înseamnă că yoghini/discipoli/studenţii/sectanţii MISA ar crede că Gregorian Bivolaru este Isus. Sau a doua venire a lui Isus. 
El doar are foarte-foarte multe similarităţi cu el. La fel ca orice alt om de pe lume. 

Pentur că nimic nu e mai normal decât ca studenţii unei şcoli, deloc sectante, să creadă că profesorul lor suferă precum Isus pentru că are nişte inamici posedaţi de demoni care vor să scape de el indiferent de consecinţe. 

Desigur!

Şi aşa şi e norma. Voi nu exact asta credeaţi despre toţi profesori pe care aţi avut vreodată în şcoală? Nu au fost şi ei persecutaţi precum un anumit lider spiritual cică unic, care a fost în aceşi timp egal cu d-zeul atotputernic care a creat întregul univers? 


Şi acum pentru evenimentul organizat de NATHA. Să vedem ce seminar revoluţionar au organizat de data aceasta. Ţinând cont de faptul că Gregorian Bivolaru stă în mod oficial în Suedia, deci are acces la tot ce se face la NATHA, şi cu siguranţă a dat susţinerea lui ocultă şi la acest eveniment. 
Evenimentul se cheamă: 
Continenţa sexuală - Secretul antic suprem al revoluţiei sexuale autentice care conferă fericire nemărginită cuplurilor iubitoare
Cam pompos titlul dar să vedem despre ce e vorba. 

Pentru prima dată cheia milenară tantrică pentru stăpânirea energiilor sexuale este prezentată într-un film. Continenţa sexuală este prima parte a unei trilogii despre subiectul mistic, produs de Sophrozin Studios şi oferă o înţelegere practică a acestui subiect esoteric.
Mult aşteptatul film conţine cheia practică pentru atingerea controlului perfect al energiilor şi experienţelor sexuale, făcând posibil orgasemele multiple şi continuue fără a pierde energia prin ejaculare. Actul sexual devine magică şi creşte iubirea, fericirea, atracţia şi împlinirea în relaţia de cuplu. Evenimentul oferă o prezentare scurtă şi după vizionare o şedinţă de întrebări cu unul din reprezentanţii filmului. Acest eveniment extraordinar est einclus în ultima zi al festivalului Tantrafestival: Eroi şi zeiţe, şi este inclus în preţul festivalului, împreună cu alte conferinţe şi seminarii.
Ca urmare a valorii extraordinare a acestui film, în special celor care totmai intră în vârsta maturităţii sexuale acest film este oferit ca cadou pentru toţi cei care au vârsta cuprinsă între 15-18 ani, care pot astfel să participe gratis la această vizionare. 

Aha. Adică e vorba de un seminare de re-educare pentru sectanţi şi în special pentru adolescenţi cu vârsta cuprinsă într 15-18 ani. Pentru că ei "totmai intră în vârsta de maturitate sexuală". Şi acela este momentul ideal pentru o sectă bine organizată să-şi pună mâna pe ei ca să le facă sectanţi cuminţi şi care plătesc mereu taxa la tim. Nu sună grozav?