29.11.11

Din nou despre Doamna miracolului


Cineva pe forumul exmisa scrie ca nu poate sa creada ca cartea publicata de MISA in 2008 e un fals atat de indraznet. Dupa parerea mea este si acesta un motiv foarte bun pentru a ne uita la celelalte carti "traduse" si in special "adaptate" de Gregorian Bivolaru sau de oricine de la MISA un pic mai aproape. 
Cateva argumente in plus dupa pauza. 

28.11.11

MISA şi doamna drepturilor de autor


Pe pagina cea mai spirituală de pe internet au apărut următparele două articole referotor la cel mai proaspăt scandal MISA: frauda Doamna miracolului. 
Puteţi să citiţi articolul original aici si cea de a doua parte aici

Pentur a vedea diferenţele menţionate în realitate de Mihai Rapcea (cursant MISA) şi colaboratorul său cu pseudonimul de IntenseLight vedeţi linkurile de mai jos. 
Partea 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Câteva dintre problemele cărţii şi imaginiilor publicate pe yogaesoteric după părerea mea: 
Cartea nu are numar ISBN. 

Un alt lucru pe care în mod conveniabil misanii nostri dragi au omis-o în întregime este specificarea titlului original, propoziţei care spune cui apartin drepturile de autor respectiv condiţiile de reproducere al cărţii şi informaţii depre editură şi traducător. Aceste informaţii se găsesc doar pe internet pe pagini unde se vind(ea, vezi ma jos) cartea. 
Nu zic că sunt expertă în legiile care se referă la publicarea cărţiilor în România sau drepturilor de autor dar am observat că mai toate cărţiile pe care am cumparat de la o librarie în mod legal şi care au fost publicate în mod legal, toate au aceste informaţii undeva pe pagina 3-4. Din cartea din 2008 publicată de MISA toate aceste informaţii lipsesc cu desăvârşire. 
Poftim o sarcină pentru un avocat: ce zice legea legat de acesta? Sunt acele date obligatorii? Şi dacă cineva omite aceste informatii acesta ce înseamnă? Daca editura Lux Sublima recunoaste prin această declaraţie oficială că ei au publicat cartea nu ar fi bine ca să meargă cineva în control acolo la sediul lor pe BD. Dimitrie Pompei Nr. 5, Ap. 13 Sector 2, Bucureşti - Romania să vadă ce altceva omit să scrie unde trebuie? Se aude acolo la FISC sau la ORDA?