26.2.11

MISA încalcă în mod flagrant deontologia profesională și Yama și Niyama


Poftim. Care e diferenţa dintre când voi spuneţi şi când spune altcineva?

Cum e smerenia, cum e onestia în spiritualitate sau după anul n aceste lucruri sunt tot atât de opționale precum încălzirea înainte de asane despre care aţi minţit spus în anul I că sunt obligatorii mereu şi pentru toţi care practică asanele? Ah clar lipsesc cu desăvârşire. Minciuna şi calomnia sunt lucruri rele numai când sunt îndreptate spre voi. Clar. Ipocrizia e un lucru de dorit în spiritualitate made in MISA. Thanks.

Deci să vedem la rând. De câteva zile nu merge exmisa.ro. Bucurie mare, chiar extaz divin la misa.
Apare urmatorul lucru (că nu e articol sau nimic ce are o denumire în vreo limbă pe care eu cunosc):

18.2.11

MISA și evreii (Prima parte)



Preşedintele Federaţiei, Aurel Weiner, a declarat într-o emisiune TV (Miezul problemei, postul National TV) în ianuarie 2006 că „Federaţia Comunităţii Evreilor din România nu este promotorul vreunei campanii anti-MISA, întrucât cunoştinţele noastre despre MISA sunt foarte modeste, aproape nule. Am venit în contact cu MISA după ce ni s-au adus în faţă cele patru broşuri”. Procurorii care au dus aceste cărţi la Federaţia Comunităţilor Evreieşti au insinuat că acestea sunt materiale de curs MISA şi că sunt încă în circulaţie. 
Respectivele broşuri au fost publicate cu mult înainte ca Ordonanţa 31 să intre în vigoare, şi au fost epuizate sau retrase de pe piaţă înainte de 2002. Aceste cărţi nu sunt şi nu au fost folosite niciodată ca materiale de curs. 
(...) 

16.2.11

Viața a apărut de la sine sau a fost creat?


de Saha Makti

Cu toţii am învăţat la şcoală, mai ales în timpul materialismului dialectic comunist, că viaţa a apărut pe Pământ într-un mod accidental, prin combinarea întâmplătoare a elementelor ce existau în „supa de legume” de după răcirea scorţişoarei terestre, ce s-a produs după formarea planetei noastre. Am învăţat că ulterior, prin mutaţii genetice şi selecţii naturale, – conform Teoriei evoluţioniste a lui Charles Darwin – au apărut specii tot mai avansate, ajungând-se din aproape în aproape la specia umană aşa cum există ea astăzi.

Iată însă că odată cu noile rezultate ştiinţifice care apar, aceste teorii devin din ce în ce mai puţin validate de către savanţii prestigioşi, ajungându-se gradat la concluzia că aceşti paşi ai apariţiei vieţii pe Pământ, cât şi dezvoltarea ulterioară a speciilor, nu s-au produs din întâmplare, ci au avut un sens foarte precis determinat.