16.12.10

Incă o dată despre sferele luminoase "paranormale"


Încă o dată (dar parcă vorbesc degeaba): sferele respective nu au nimic paranormal și apariția lor pe poze poate fi explicată foarte frumos fără să fie necesar o întreagă poveste pentru adormit copii. Doar este necesar de puține cunoștiințe de fizică și maturitate ca să recunoaștem că am greșit. Lucruri imposibile pentru un entuziast care crede ca a găsit dovada ultimă pentru personajele paranormale din imaginația sa. Și vrea să-și vindă cartea despre aceste lucruri. 

Deci cum spuneați domn Roxin:  
Nu a fost niciun piculet de soare. Cerul a fost total acoperit. Prin urmare, o reflexie luminoasa de la lumina soarelui sau a unei alte surse de lumina este exclusa.
Ok, clar. Ce ar fi dacă pozele ar fi fost făcute înauntru? Fără piculeț de soare? Și o sursă artificială de lumină? Dacă și acolo apar aceași sfere, iarași fără ritualuri elaborate atunci asta nu vă dă "nici un piculeț" de gândit? (Trist dacă răspunsul la această întrebare este nu.)  

8.12.10

Misterele incomprehensibile ale lumii reale din padurea Baciu


Pe o lista de e-mail (interna si restrictionata) a misaniilor din Cluj a venit urmatorul anunt
Potrivit careia pe data de 4 decembrie anul curent cursantii MISA sunt invitati la un eveniment exceptional si descris ca experiment de catre pagina oficiala MISA in padurea Baciu.

Am glumit pe forumul exmisa.ro despre natura acestor entitati si natura dovezilor pe care o sa aduca misanii daca experimentul va fi de succes. Acum aflu ca am avut perfecta dreptate.
Pentru ca pe data de 6 decembrie apare un nou mail pe lista clujeana cu poze de la eveniment. Pozele apar pe un blog a unui domn Daniel Roxin. M-am uitat pe poze si vad mirata ca este exact ce am spus ca va fi.